Mit csináljak? Kb 3éve költöztem fel Bp-re anyámhoz és tesómhoz eddig faternál laktam, de elfogyott a pénz ezért jönni kellett.
Abból áll egy napom hogy felkelek->suli 2-3ig->hazajövök ha kell akkor segítek anyámnak aztán tv zek vagy netezek, hétvégén is ugyanez csak suli nélkül. Nincs haverom csak az osztályból páran akivel eljárnék valamerre de ők nem Pestiek(nem is nagyon jönnének fel szerintem csak úgy valamerre elmenni)többiekkel meg csak köszönő viszonyban vagyunk kb.
Nemtudom mivel töltsem el a napom mert ez már kezd unalmas lenni és elég szánalmas is szerintem. Nemtudom merre ismerkedjek és hogy hogyan csináljam? Mostanában járok húzódzkodni/tolódzkodni játszótérre de egyedül az is unalmas. Szerintetek hogyan kezdjek el "élni"?: / Tesóm már dolgozik szóval vele se tudok eljárkálni.
Hát pedig valamit kell csinálni. Nem egyszerű, az tény, de próba cseresznye.
Gondoltam, én is fiú. 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!