Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak? Kb 3éve költözt...

Mit csináljak? Kb 3éve költöztem fel Bp-re anyámhoz és tesómhoz eddig faternál laktam, de elfogyott a pénz ezért jönni kellett.

Figyelt kérdés

Abból áll egy napom hogy felkelek->suli 2-3ig->hazajövök ha kell akkor segítek anyámnak aztán tv zek vagy netezek, hétvégén is ugyanez csak suli nélkül. Nincs haverom csak az osztályból páran akivel eljárnék valamerre de ők nem Pestiek(nem is nagyon jönnének fel szerintem csak úgy valamerre elmenni)többiekkel meg csak köszönő viszonyban vagyunk kb.

Nemtudom mivel töltsem el a napom mert ez már kezd unalmas lenni és elég szánalmas is szerintem. Nemtudom merre ismerkedjek és hogy hogyan csináljam? Mostanában járok húzódzkodni/tolódzkodni játszótérre de egyedül az is unalmas. Szerintetek hogyan kezdjek el "élni"?: / Tesóm már dolgozik szóval vele se tudok eljárkálni.

2013. dec. 16. 21:15
 1/4 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nem olyan régtől vagyok fent, de ismerősök csak ritkán érnek rá. Viszont néha leszarom, aztán pl. egyedül megyek el valami szórakozóhelyre. Az edzést én is elkezdtem, de most lesz egy kis kihagyás, aztán újra belevetem magam.
2013. dec. 16. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Én egyedül nem nagyon akarok elmenni szórakozóhelyekre, de ha nem megyek akkor nem lesz haverom, ördögi kör:/
2013. dec. 16. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
egyébként 18/f vagyok az lemaradt
2013. dec. 16. 21:25
 4/4 anonim válasza:

Hát pedig valamit kell csinálni. Nem egyszerű, az tény, de próba cseresznye.

Gondoltam, én is fiú. 25.

2013. dec. 16. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!