Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedül maradtam barátok...

Egyedül maradtam barátok nélkül a családom széthullott. Nincs életem nem tudom, hogyan tovább bőv. Lent (? )

Figyelt kérdés
a családom széthullott, a barátaim már családot alapítottak így egymagam vagyok. Semmi vonzó nincs a külsőmben és mivel állandóan egyedül vagyok egyre megkeseredettebb leszek és emésztem fel magam. Ismerkedni nem tudok hol, nem járok bulizni és már nincs is kikkel, erre egy lapáttal rátesz az is, hogy depressziós vagyok amit ügyesen titkolok de egyszerűen nem bírom már. Mitévő legyek?

2013. dec. 10. 02:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ne panaszkodj csak rosszabb lesz , keress barátokat , akik olyanok mint te de ne sajnáld ennyire önmagad , és próbáld élvezni az életet :)) És kapd össze magad :) Legyen egy kis önbizalmad , valamiben biztos jó vagy!:)
2013. dec. 22. 15:54
 12/14 A kérdező kommentje:
NEM SAJNÁLOM MAGAM!
2013. dec. 28. 19:30
 13/14 anonim válasza:

van úgy hogy hiába próbálkozik az ember.... hiába akar kilépni a helyzetből, hiába akar jobb és boldogabb életet. A sors, vagy valami más megakadályozza benne, és újabb akadályokat gördít elénk az élet. Próbáltam változtatni, de egyik csalódás után, jött a másik :( ha nem lenne a fiam már rég feladtam volna..... csak azt szeretném mondani, hogy Te ne add fel. Lehet, hogy nehezebb lesz mint gondoltad.... lehet hogy elsőre nem fog sikerülni. de nem szabad feladni. És tudom, hogy az elhatározás és az első lépés megtétele a legnehezebb. Fiatal vagy, nincs elkötelezettséged még, bármit megtehetsz. sok sikert!

36/L

2013. dec. 29. 21:06
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. febr. 14. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!