Egyedül maradtam barátok nélkül a családom széthullott. Nincs életem nem tudom, hogyan tovább bőv. Lent (? )
Ez most egy kicsit hülyén fog hangozni. De ha nullán vagy az nem probléma, hanem lehetőség.
Mivel alapjáraton van az életed oda tudod fejleszteni ahova akarod. Semmi sem korlátoz abban, hogy elérd a céljaid.
Keress valamit ami boldoggá tesz és indulj el azon az úton ami annak eléréséhez vezet. Idővel találsz majd olyan embereket akik hasonló utat járnak mint Te. Így nem leszel egyedül.
Először laza kapcsolatokat alakíts ki. Nem kell feltétlenül bulizni menni (ha nem akarsz); ezt meg tudod tenni akár interneten is. Fórumokon, chaten stb. Lényeg, hogy minél több embert ismerj meg. Ez azért jó mert abból már tudsz "szűrni". Meg tudod találni azokat az embereket akikkel leginkább megfelelnek az elvárásaidnak. Sok sikert és fel a fejjel!
köszi a válaszokat, nem önsajnálat csak nem tudom hogyan tovább, a depressziót nem én találtam ki gyógyszereket is kapok rá.
jól hangzik, hogy arra építhetem az életem amerre szeretném de nekem igazából csak 1-2 igazi barátra van szükségem
Az ember néha mélypontra kerül, és néha minden összejön, felfordul, széthullik az addigi kisvilág. Normális ember ilyenkor szomorú és tétova, talán még kétségbe is esik. Ez nem depresszió, hanem egyszerűen csak hullámvölgy - benne van az élet természetes ritmusában. Ha folyamatosan csak 'jó' lenne az életünkben, nem éreznénk annak, ugye érted?
Az, hogy nincs vonzó a külsődben, a Te megállapításod (egyenes következménye annak, hogy most nem szereted magad). A család, amelyből jöttünk, előbb-utóbb széthullik (a testvéreink felnőnek, a szüleink meghalnak), a barátságokat az azonos élethelyzet, sorsközösség szüli. Az élet lényege a mozgás, a változás. Te most változás előtt állsz. Az egyedülléted alatt megtervezheted, milyen ember akarsz lenni... és tudod mit? Kezdj el úgy csinálni, mintha MÁRIS olyan lennél! :) Keress olyan csoportot, ahol olyasmit csinálnak, ami érdekel téged (tényleg, mi érdekel?), és lesz társaságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!