Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha mindenkinek...

Mit tegyek ha mindenkinek csak teher vagyok?

Figyelt kérdés
Nem vicc mindenki szamara csak teher vagyok sajna.A csaladomnak es a barataimnak is.Nem akartam de ez van.Ket dolog jar a fejemben.Vagy elmenni orokre valahova,vagy az ongyilkossag.Nekem sajna a masodik verzio jobban tetszik mert akkor mar biztosan nem lennek terhere senkinek se.Tenyleg jobb lenne a csaladnak is ha mar nem lennek es a baratoknak is konnyebb lenne.Es ezek a tenyek sajnos.Utalom es undorodok magamtol ezert.Koszonom mar azt is ha valakinek volt turelme ezt elolvasni.
2013. dec. 4. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha hasznos része leszel a társadalomnak, együtt dolgozhatsz emberekkel, akik inspirálnak, motiválnak, akkor nem fogod magad tehernek érezni többé. És ehhez nem kell nem tudom milyen menő állás, se diploma (de az se baj, ha van). Fejlődj, szépülj és válj értékessé, szánhatsz rá éveket is.
2013. dec. 4. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
na errol surgosen mondj le. ne sajnald magad. szedd ossze magad. ha ugy teszel mintha erzel h nem vagy teher nem is leszel. legyszives ne csinalj hulyeseget mert nincs olyan szulo akinek teher lenne a sajat maga gyermeke szoval kerlek szepen egyiket se csinald. vagy kerdezd meg h miert csinaljak ezt mintha teher lennel es kerdezd meg h min kene valtoztatnod. csak ne csinalj baromsagot es szedd ossze magad es akkor nem is lesz problema.
2013. dec. 4. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, de nagyon örülök,hogy nem tettem meg. Át kell vészelni a nehéz időt, olyan társakat keress akivel jól kijössz. Az öngyilkosság a gyenge emberek megoldása, keress kiutat, vegyél erőt magadon.
 4/6 anonim válasza:
19%
Nem csak te vagy egyedul ezzel :/
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia én meg sokszor azt érzem hogy idegesítem a körülöttem lévőket...és egyszercsak elgondolkodtam azon,hogy dönthetek: érdekeljen engem mit gondol más rólam vagy ne. Nagyon nagyon nehéz úgy élni, hogy ne állandóan azt figyeljem mások hogy reagálnak rám (szemforgatás ,grimasz stb) de azzal vigasztalom magam hogy legalább megpróbálom! Nem feladni ilyen könnyen amikor egy nehézség áll az utadba! Az én bánatomat kicsit enyhíti ,hogy tudom nem vagyok egyedül..te sem vagy egyedül nagyon sokan érzik tehernek magukat. Legalább próbáld meg nem utálni magadat,biztos vannak jó tulajdonságaid is ,azokra koncentrálj. Bocsi kicsit hosszú lett csak érzem h. te is sorstárs vagy, mostanság az én fejem felett is összegyűltek a viharfelhők...csak bátorítalak h. soha ne dobd el az életed! :)
2013. dec. 4. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmad sincs róla hogy azzal teszel a legrosszabbat családtagjaidnak ha megölöd magad, egész életükben hordozni fogják ezt a gondolatot. Neked az a bajod hogy meg akarsz felelni másoknak, de az lenne a legjobb ha ezzel felhagynál és inkább magaddal foglalkoznál és pozitívan állnál a dolgokhoz, aztán a többi már jönne magától.

Hány éves vagy? Ls mégis mivel terhelnéd a családodat, barátaidat? Ők azért vannak hogy támaszt nyújtsanak.

2013. dec. 5. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!