Lesz ez még valaha jobb? Tehernek érzem az életet.
Hány éves vagy? Nemrég én is így éreztem
19F
Ez ilyen, egyik nap jobb, másik nap rosszabb..
De igazából legbelül minden nap csak egyre rosszabb.
17/f
Ismerős..üdv a klubban.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van XD
22/L
És nincsen hozzá háttérzene...
Félre a tréfát
Mennyi idős vagy? Mivel töltöd a napjaid?
Szomorú vagyok amiatt, hogy látom, mennyi ember magányos és boldogtalan. Ha lenne egy kívánságom, azt kívánnám, minden ember legyen boldog. De tudom, hogy ez nem lehetséges. Hogy miért? Elmondok neked egy rövid történetet az életemből:
Volt egy lány, akit a gimnáziumban ismertem meg. Összeillettünk, jártunk is, hét évig együtt voltunk. A szülei kimentek Amerikába dolgozni, mert mivel kutatók, ezért jobban megbecsültek, mint itt. És egyszer csak a barátnőm elhatározta, hogy ő is kimegy. Örültem neki, hogy szerencsét próbál, én maradtam itt, így aztán szétszakadtunk. És bár tartottuk a kapcsolatot interneten, de lassan elhidegültünk egymástól, neki pedig lett egy új barátja kint. Kb. több, mint fél éve szakítottunk. Végleg. A munkahelyemen van egy nő, aki gyakran szokott célozgatni rám, tudom, hogy kellenék neki, csak nekem meg ő nem kell. Ez a nő viszont az egyik férfikollégámnak tetszik, és bár nagyon szeretné, de nem kapja meg. Tehát magyarul: A manus akarja ezt a nőt, a nő viszont engem akar, de nekem meg ő nem kell. Tehát nekem más nő kellene.
Szóval, így működik ez, emiatt ki van zárva, hogy egyszerre mindenki boldog legyen. Mert mindenkinek olyan társ kell, akit nem kaphat meg. Hacsak nem engedünk valamit az elvárásainkból.
Utolsó , ez 100%ban így van ahogyan te mondod :)
17/f
Borzalmas hogy a depressziósok több mint 50%-a csajok miatt van padlón... én is. igaz nálam kicsit más: van egy mondás: jobb a szerelmi bánat mint a bánat szerelem nélkül. nálam az utóbbi van és időnként beleőrülök. A legnagyobb kárt a remény szokta okozni...
7. hozzászoló, teljes igazság...
jók a hozzászólások, errről a körbeszeretlen dologról állítólag Shakespeare is írt valamit.
Én annyira magányos vagyok, elszakadtam a társadalomtól, úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!