Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ez nagy baj? 13f

Ez nagy baj? 13f

Figyelt kérdés

Ma egész nap meg tegnap is a semmitől rossz kedvem volt

és szeretnék véget vetni valahogy ennek

2013. dec. 1. 21:11
 1/10 Whitzerai válasza:
vidulj fel.
2013. dec. 1. 21:21
 2/10 anonim válasza:
Az unalomtól lett rossz kedved?
2013. dec. 1. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
üdv a klubban :*
2013. dec. 1. 21:25
 4/10 Whitzerai válasza:
ja, 13 évesen este fél tízkor teperjé az ágyadba a gép elől, oszt aludjál, mert holnap iskola van... A kialvatlanság is okozhat ilyet...
2013. dec. 1. 21:26
 5/10 A kérdező kommentje:
whitzeria ilyen válaszok nem érdekelnek...
2013. dec. 1. 21:28
 6/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy az unalomtól
2013. dec. 1. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Szegény gyerek :(
2013. dec. 1. 21:29
 8/10 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy szekálni fog mindenki mert 13 évesen ezen az oldalon vagyok... -.-
2013. dec. 1. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 16 vagyok. Soha nem unatkoztam még életemben. Egy az hogy van elég sok munka a ház körül, de így este amikor bemegyek a házba akkor mindig találok valami elfoglaltságot. Tanulj egy kicsit másnapra, tévézz, olvass, netezz egy kicsit. Mindjárt eltelik az idő, és ott van hogy 22.00 és lefekvés.
2013. dec. 1. 21:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves előző, és nem unatkoznál, ha szüleid nem engednék, h dolgozz a ház körül és a házban, kivéve abban az 1-2 dologban, ami számodra erkölcsileg akadály? Hogy miért tennék? Mert akkor mutogathatnának rád ujjal a szüleid is, h lusta disznó vagy, valamint mert akkor még huszonévesen se lenne lövésed ahhoz, mi az a kapa.

Gondolom, értékeled, h nem tiltják az amúgy hosszútávon a túlélésedet biztosító gyakorlati tapasztalatszerzést neked a házban és a ház körül, sőt, meg is tanítottak rá téged már gyerekkorodban... Bár ha nem csak tiltanák neked, de elmebeteg emberek bántalmaznának rendszeresen, talán még annyira se vidulnál túlzottan.

Irigyellek, de jó értelemben.

2013. dec. 3. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!