Mit lehet tenni a magányosság érzése ellen? Hogyan lehet türelmesen várni egy barátnőre?
Figyelt kérdés
Kicsit talán későn érő 21 éves fiú vagyok. 16 évesen voltam először szerelmes egy lányba, több mint egy év után bizonyosodott be, hogy viszonzatlan a szerelem. Ezután még 3 évig nem igazán tettem semmit, hogy legyen barátnőm, inkább próbáltam a tanulásra meg főleg a hobbimra koncentrálni. Viszont ez idő alatt is hiányzott egy társ, egy komoly barátnő. Két hónappal ezelőtt kezdtem el próbálkozni az ismerkedéssel, főleg interneten eddig nem túl sok sikerrel, bár pár fiú és lányismerőst azért találtam. De ami az igazi kérdés, hogy mit lehet az ellen tenni, hogy két hónapja görcsösen keresek egy barátnőt, már nem igazán érdekel semmi, se a tanulás, se a hobbim... Volt már valakivel hasonló, hogy szinte egyik pillanatról a másikra átesett a ló túlsó oldalára és az eddigi tétlenség helyett a tettek mezejére lépett és folyton csak ismerkedik sok más dolog rovására, mert úgy érzi egy barátnő nélkül értelmetlen, üres az élete, nincs aki biztassa, aki támogassa, aki miatt érdemes reggel felkelni stb... Hogyan lehet kicsit "lenyugodni" és más dolgokban is megtalálni az értelmet? Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint a 30-as nőknél a kapuzárási pánik...2013. nov. 29. 19:55
11/14 fiftififti válasza:
Az internetes ismerkedéssel azért óvatosan.
Kialakul benned valakivel kapcsolatban egy elképzelés pár kép alapján, pár levél váltás után és + a fantáziád. De amikor találkoztok lehet teljesen más fogad majd és rájössz, hogy te nem pont ilyennek képzelted el. Nem marad más mint csalódás. Próbálj meg az életben ismerkedni, de direkt módon. Pl haverokkal jártok erre-arra, esetleg valahol felbukkan valakinek az ismerőse... Nekem életem folyamán csak így alakultak ki hosszabb távú kapcsolataim.
És még valami! Ne add ki az érzéseid nagyon hamar, az nem túl jó...
12/14 fiftififti válasza:
de ne direkt módon- akart lenni
13/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ fiftififti!
naja, előbb kéne keríteni pár havert akinek nincs barátnője és akkor velük eljárni...
bár mondjuk élőben én még gázabb lennék, bár igyekszem ezen változtatni :)
2013. dec. 2. 16:25
14/14 anonim válasza:
Lett barátnő? ha nem akkor legyél meleg és ezer partnered lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!