Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányosság ellen mit lehet tenni? :/ Barátnőim vannak, de barátom még nem volt.16/L
úgy szeretnék egy fiút,akivel el tudok beszélgetni,hülyülni,mint a barátnőimmel, de emelett a fiúval tudnék ölelkezni,csókolozni....stb
de senkivel sem jön össze. nem vagyok pedig csúnya lány...
ti mit csináltok ilyenkor?
Manapság nagyon sok gyerek esik ebbe a hibába... Annyira akarnak már egy kapcsolatot, hogy mielőtt bármi is kialakulna teljesen rágörcsölnek és elijesztik a jelentkezőt.
Javaslatom az, hogy ne akarj bármi áron pasit. Megtalál ő ha itt az ideje. És amúgy sem vagy elkésve 16 évesen...
Nem vagy magányos, csak éppen egy pasi hiányzik.
Én élném tovább az életem azzal a biztos tudattal, hogy jön a pasi, amikor jön.
Nem kell semmit tenned, illetve azért annyit igen, hogy NE kerüld a társaságot, NE légy mimóza és elutasító, de légy nyilt, kedves, barátságos és kommunikatív.
Ennyi!!!
Telsejen érthető, mindenki szeretne az ellenkező nemből is valakit akit szerethet és megértik egymást.
Biztos találsz valakit majd emiatt nem kell aggódnod, mindennek eljön az ideje.
Mindenesetre én drukkolok! :)
17/F
sportolj, legyél kedves, ne játszd meg magad, járj el helyekre (ne legyél antiszoc)
és nyugi élvezd az életet szingliként, egyszer csak jönni fog egy pasi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!