Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Olyan kövér vagyok?

Olyan kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Már egy-két éve itthon ülök állandóan, mert nagyon kevés barátom van. Volt olyan is, hogy abszolút nem volt senki. Nagyon nagy a társaság igényem, régen egész más életem volt, nagyon sok ember vett körül és így nem volt egy unalmas percem se. De ez megszakadt, mert csalódtam bennük, vagy csak lekoptak, eltünedeztek és senki nem maradt. Nagyon nem szeretek itthon ülni, halálra unom magam minden nap. Utálok bezárva lenni a szobámba, meg a lakásba és utálom az egyhangúságot is, amikor nem történik semmi. Számomra ez egy büntetés, egy börtön. És ami a legrosszabb, unalmamban eszek. Nem akarok elhízni, már így is nagy a hasam. Szerintetek van esélyem még így huszonévesen barátokat találni? Mert úgy látom, mindenki a gyerekkori, vagy gimis barátaiból él. De nekem azok mind elvesztek. Gyorsan barátokat kell találnom, mert komolyan beledöglök ebbe az életformába, ami most van, nem bírom tovább. Ha ez így menne tovább, jövőre elérném a 70 kilót:( Mozgok, meg minden, de a folyamatos itthon ülés nagyon rátesz arra, hogy minden falat megártson, pedig igyekszem visszafogni magam és minél kevesebbet enni, de ha egyszer olyan szinten elfog az unalom, hogy belehalok, akkor mi legyen? Semmi se köt le. Mindent unok.

#barűát
2013. nov. 21. 19:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja meg eljárok egyedül is, de a pénzem és a lehetőségeim se határtalanok...meg egyedül hamar elunom magam. Igen, megint az unalom...
2013. nov. 21. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Tanulj nyelveket. Önkénteskedj. Keress munkát. Keress hobbit. (Nézd meg az Igen ember c. oktatófilmet.)
2013. nov. 21. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Abból hogy a 70 kiló neked kövér, gondolom lány vagy. Abból amit olvastam, sokat eszel mert unod magad. Egyszerűen foglald el magad valamivel és kevesebbet fogsz enni. Persze ehhez némi önkontroll is kell. Az hogy nincs barátod meg csak akkor baj ha azzá teszed, akkor meg tenni kell ellene.
2013. nov. 21. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress egy jó kis sportot vagy konditermet, és ott barátkozhatsz is, el is foglalod magad és egészséges maradsz. :) Ne fordulj magadba!
2013. nov. 21. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
figyelj...én 24 évesen leltem rá a legjobb barátnőmre...szoval....igen lehet...de ehhez ki kell mozdulni!!! és barátságosnak lenni...jo én bulikba barátkozom is ilyen szinten, mert hát ott zenélünk és társai, de egyszerüen sima ügy, mert barátságosak ők is, van közös téma, kedves vagy velük..váltasz pár kedves szót, hogy naaa, milyen a buli stb...persze ahhoz h bulizz megint társaság kell...de a lényeg, hogy kimozdulj és légy kedves és barátságos:) és nyugodtan kezdeményezz!!
2013. nov. 22. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy jártam. Vagyis hasonlóan.

Nekem van párom, illetve 1 barátnőm, de attól még itthon ülök, most nincs munkám, és a suli miatt is passzívra kényszerültem. (hosszú, nem ez a lényeg).... Elkezdtem enni unalmamban és a párom is mondta egyszer kétszer, hogy nincs hobbim, kéne nekem szerezni egyet, mert rossz nézni hogy megöl az itthonlét.

Én az íjászkodásra gondoltam. Találj valamit ami érdekel, és kezdd el csinálni. Míg nincs íjam addig sok íjász videót nézek, hogy már felkészült legyek, illetve olvasgatom a honlapokat stb. HAJRÁ!

2013. nov. 22. 12:01
 7/7 A kérdező kommentje:

5 Hát igen, társaság kell... ha őszinte akarok lenni, egyedül nem mernék el elmenni egy szórakozóhelyre, mert tudom, hogyha balul sülne el, életem egyik legpocsékabb estéje lenne.

6 Az én érdeklődési körömhöz nehéz embereket találni,de mondjuk az nem rossz ötlet, ha felkeresek egy klubot...

2013. nov. 22. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!