Olyan kövér vagyok?
Én ugyanígy jártam. Vagyis hasonlóan.
Nekem van párom, illetve 1 barátnőm, de attól még itthon ülök, most nincs munkám, és a suli miatt is passzívra kényszerültem. (hosszú, nem ez a lényeg).... Elkezdtem enni unalmamban és a párom is mondta egyszer kétszer, hogy nincs hobbim, kéne nekem szerezni egyet, mert rossz nézni hogy megöl az itthonlét.
Én az íjászkodásra gondoltam. Találj valamit ami érdekel, és kezdd el csinálni. Míg nincs íjam addig sok íjász videót nézek, hogy már felkészült legyek, illetve olvasgatom a honlapokat stb. HAJRÁ!
5 Hát igen, társaság kell... ha őszinte akarok lenni, egyedül nem mernék el elmenni egy szórakozóhelyre, mert tudom, hogyha balul sülne el, életem egyik legpocsékabb estéje lenne.
6 Az én érdeklődési körömhöz nehéz embereket találni,de mondjuk az nem rossz ötlet, ha felkeresek egy klubot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!