Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha a magány egy ember lenne,...

Ha a magány egy ember lenne, behúznék neki egyet. Ti nem?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm a magányt, ez a legrosszabb, leggörényebb, legszánalmasabb dolog a világon. Aki magányos, az egy lúzer és én egy lúzer vagyok, mert nem sikerült ennyi idős koromra se rendes emberi kapcsolatokat felépítenem. Tök nagy lúzer vagyok. Nálam nagyobb lúzer nincs. Akkora lúzer vagyok, mint a ház. Nagyon nagy lúzer vagyok. Tök ciki, mert sosincs semmi programom, pedig szeretném, hogy legyen, de hiába próbálkozok embereknél, nem megy, nem kellek. Ezért utálom magam, mert biztosan bennem lehet a hiba. De már annyi hibát felsoroltam magamban, hogy még mindig nem elég. És tökre fáj, hogy holnap is egyedül leszek, már lassan élni sincs kedvem. Elhanyagolom a munkám, az iskolát, semmi nem érdekel, teljesen lesz@rom az egész életet, mert mér annyira belefásultam ebbe. Évek óta tart ez és ezelőtt is csak érdekbarátaim voltak. Mintha tényleg nem kellenék senkinek. Hogy lehetek ennyire sz@r?

Úgyis le fogtok oltani, de nem érdekel. Valami lúzernek nincs kedve velem ismerkedni? Ugyanolyan sz@r embert szeretnék találni, mint amilyen én vagyok.

2013. okt. 30. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
hát nem bővelkedsz önbizalomban, az egyszer k**va élet.
2013. okt. 30. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
A hozzáállásoddal van baj
2013. okt. 30. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
jaj, ha lesz időm írok neked...
2013. okt. 30. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
A magány a tökéletes alkalom, hogy gondolkozz, de azt ha már úgysincs más, hogy beleszóljon csináld annyira szabadon amennyire csak lehet. Magányodban önmagaddal beszélgetve úgyszólván tudsz olyan témákat is boncolgatni amiről úgyse tudnál senkivel se beszélgetni, csak ahhoz roppant nyitottnak kell lenned, hogy az állításod tökéletes ellenpéldáját is képes legyél megvizsgálni pártatlanul, bármennyire is ragaszkodsz az eredeti álláspontodhoz. Légy őszinte magadhoz.
2013. okt. 30. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
# 4. szóval azt akarod h skizofrén legyen...
2013. okt. 31. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ég és föld töki...

2013. okt. 31. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.