Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti öngyilkosok lennétek a...

Tomspencer kérdése:

Ti öngyilkosok lennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok. Barátnőm még soha nem volt. Jogsim sincs. Életem végéig gyógyszert kell szednem. Barátaim nagyon nincsenek. Strihák a testemen mert nem vagyok nagyon vékony srác amit szégyenlek. És egyéb más testi hiba. Bár munkahelyem van de szart se keresek szinte. Állandóan egyedül otthon. És még az otthoni gondok: csesztetés, miért nem csinálod ezt, miért nem csinálod azt stb stb. Szinte már élni sincs kedvem. Van egyáltalán olyan nő aki akarna egy ilyet férfit? Nem hiszem.
2013. okt. 27. 11:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Dehogy. Írom ezt úgy, hogy én is 27 éves vagyok, alacsony, dagadt, ronda, de annyira, hogy minden lány folyamatosan kigúnyol miatta. A legkisebb reményem sincsen, hogy valaha is elérjem a legfontosabb dolgot, hogy barátnőm legyen. Ennek ellenére az életben vannak más kihívások is, próbálj azokban helytállni. Kitartás!
2013. okt. 30. 16:23
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez önsajnáltatás. Minden lehetőséged meg van, hogy változtass az életeden. Akkor mért nem változtatsz? Nincs jogsid és még nem volt barátnőd. túlsúlyos vagy. otthon punnyadsz, nincsenek barátaid. és te emiatt akarod megölni magad? lehet hogy jogsival, barátnővel, vékonyan se lennél boldog ha így állsz hozzá az élethez. Te tehetsz arról hogy ebben a helyzetben vagy. Magányos is maradsz, ha ennyire utálod önmagad. Szeresd és fogadd el azt az embert aki vagy. Persze te a könnyebbik utat választottad. Inkább sajnálod/sajnáltatod magadat. Öngyilkos akarsz lenni, mert figyelemre vágysz. Aki meg akar halni az nem ide ír, hanem megteszi. Én csak annyit mondok sose késő megváltozni! Louis L. Hay - Éld az életed. olvasd el. 17/L
2013. dec. 3. 16:58
 23/23 anonim ***** válasza:

Kedves #22,

Igen, aki öngyilkos akar lenni, az megteszi és nem beszél róla, ugyanis aki beszél róla az egy segélykiáltást küld mások felé... Erre a válasz nem egy beolvasás... legalábbis nem egy normális érző embertől.

Kösz a semmit.

Üdv,

a nem se99fejek

2013. dec. 3. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!