Ti öngyilkosok lennétek a helyembe?
30 vagyok és nekem sincs jogsim. De valahogy ez nem hogy ok lenne az öngyilkosságra, még csak nem is izgat.
Elvileg gyógyszert kell szednem több betegségre is életem végéig. Nem olyan súlyos dolgokra, a legkomolyabb a szívritmuszavar, szóval azért közvetlen életveszélyben nem vagyok, de gyógyszereznem kell magam. Mégsem fordult meg a fejemben, hogy végezzek magammal.
170 cm / 90 kg-ról fogytam le 70 kg-ra. Csak elszántság és akaraterő kérdése. Emiatt lennék öngyilkos? Lófаszt!
Nem volt még barátnőd... nekem folyamatosan 5 olyan év volt az életemben, amikor még remény se volt rá, hogy legyen barátnőm. Bár előtte volt három kapcsolatom, de így utólag belegondolva egyiket se nevezném rendes, komoly szerelemnek. Csak 29 éves koromra sikerült összejönnöm olyan lánnyal, akinél tényleg azt éreztem, hogy ez valódi, igazi, mély szerelem. Az addigiak csak holmi felszínes kapcsolatok voltak. Eszembe jutott emiatt kinyírni magam? Dehogyis... azzal különben sem értem volna el semmit. Ha valaki öngyilkos lesz, csak azt éri el, hogy jobb neki már biztosan ne lehessen.
Otthoni gondok? Nem vagyok benne biztos, hogy több szаrban lett volna részed, mint nekem. Mégis itt vagyok. Élek, és nem akartam végezni magammal.
Van munkahelyed? Nekem éveken át nem volt. Alkalmi munkákat kellett elvállalnom éhbérért, hogy némi kis pénzhez juthassak. Most lekopogom, nagyon biztos állásom van, de én rohadtul alulfizetett vagyok. De hogy ezért végezzek magammal?
Hogy kell-e a nőknek egy ilyen férfi, mint te? Nem, a nőknek nem kell olyan férfi, aki ki akarja nyírni magát.
Ha folyamatosan csak sajnáltatod magad, meg mindenben csak a negatívumokat keresed, ráadásul tenni semmit nem próbálsz ellene, akkor nem fog változni a helyzet. Amiket felsoroltál, azok nagy része olyan, hogy vagy egy érett nőt nem is zavarna, vagy pedig olyan, ami ellen lehet tenni.
Mielőtt panaszkodsz, nézd meg ezt a szegény lányt:
http://www.youtube.com/watch?v=11oMu365xYU
Egyik szemére vak és a kezeit nem tudja használni. Mégis életvidám és a gyönyörű hangjával szeretne érvényesülni. Megtalálta magában azt ami előre tudja vinni az életben.
Neked megvan mind a négy végtagot, ki tudsz menni sportolni. Gyógyszert kell szedned, és? Ez még elviselhető.
Barátkozni sportolás közben is lehet és ezzel megoldódik az hogy nem otthon mereszted a négy fal között.
Ez csak önsajnáltatás. Ha ez a csajszi is képes mosolyogni, akkor neked sem kéne gyáván véget vetned az életednek.
Kövér vagy? Fogy le!
Keveset keresel? Több, mint a semmi, de a lehetőség adott: keress mást!
Állandóan egyedül otthon? Ismerkedj! Nem muszáj egyből bulihuligánná válnod, de rengeteg lehetőség van, hogy kimozdulj otthonról.
Zavarnak az otthoni dolgok? 27 éves vagy! Nem 17, 27! LAssan már középkorú felnőtt! Állj ki magadért! Ha meg teheted, költözz el!
Olyan dolgokért nyavajogsz meg akarsz öngyilkos lenni, amik ellen minimális erőfeszítéssel lehetne tenni.
Én 16 évesen olyan lelkibetegségbe estem a szüleim miatt, ami nagy valószínűséggel egész életemre kifog hatni.Az orvosok és pszichológusokmár nem tudnak velem már mit kezdeni, és a szüleim tovább rontják az állapotom azzal, hogy jót akarnak nekem.Sajnos nem értik a betegségem hiába van leírva, vagy mondom el nekik.
Az életben idáig mindent elértem amit csak akartam, minden álmom, de barátaim azok nincsenek.Sokszor gondolok én is az öngyilkosságra, de nem akarom, mert úgy érzem lesz még jobb. És ez adja a reményt nekem a gyógyuláshoz is. Amit te leírtál és amit én, nem ok az öngyilkosságra, sőt semmi. Az csak egy menekülés az élettől, ami csak azt mutatja hogy gyenge vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!