Most koltoztunk el magyarorszagrol (4-5 honapja).14 eves vagyok?
Hová költöztetek? Mert a legtöbb helyen azért 14 évesen nem a szerelem a fö téma.
Mellesleg ha idöközben nem beszéled a nyelvet, akkor nem tudnak veled mit kezdeni, és nem nekik kellene hozzád jönni, hanem neked nyitni feléjük.
Szerintem is közeledj te, mondd el nekik hogy szeretnéd minél gyorsabban megtanulni rendesen a nyelvet, és ezért is szeretnél sokat beszélgetni. Nem fognak elhajtani, ha mégis akkor velük lenne baj nem veled. De szerintem megértőek lesznek, gondolj bele ha anno a te osztályodba jött volna egy külföldi, és ilyen kéréssel fordul hozzád, elküldöd a fenébe?
Próbálj meg jobban bízni bennük, csak bátran :)
Inkább nevessenek ki meg békénhadjanak mint jól elverjenek.
Majd kialakul. Gyakorlatilag még beszélni se tudsz angolul rendesen ,majd ha tudsz normálisan kommunikálni hidd el találni fogsz barátokat. Nehogy feladd már!! Elvégre magyar vagy és a magyarok a kreativitásról és találékonyságról híresek e világon.
Próbálj velük beszélgetni. Mond el hogy szeretnél megtanulni angolul. Hátha valakiből feltör a tanítási vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!