"Unatkozás", ez egyre jobban zavar titeket nem?!
Ezek a gyerekek már a tv és a számítógép előtt nőttek fel, mást nem is csinálnak szabadidejükben és ha megunják, akkor nem tudnak mit kezdeni.
Engem nem zavar a dolog, inkább sajnálom őket, hogy nem kaptak semmilyen nevelést a szüleiktől, mert én ebben látom a mai fiatalság katasztrofális helyzetének okát.
Az unalom egy hivatalosan is elfogadott emberi érzés, amit mindenki tapasztal. Aki azzal jön, hogy csak a hülye unatkozik, az ezzel magát is lehülyézi.
Az unatkozás nélkül nem lenne ma sehol az emberiség, mivel ez késztet minket arra, hogy hasznos vagy számunkra szórakoztató dolgokkal foglalkozzunk. Ha nem unatkoznánk, akkor a szó szerinte semmittevés tökéletesen kielégítő lenne és semmit sem végeznénk el soha. Valószínűleg évszázadokkal le lenne maradva az emberiség, ha nem többel.
Na, így unatkozzatok.
7-es az a baj hogy már az unalom nem készteti az embereket, hogy hasznosan töltsék az idejüket. Kiveszett belőlük a kreativitás, a tudatuk szándékosan be lett szűkítve ezzel a modern életmóddal,életfilozófiával, a médiával meg miegyébbel...
Gyerekkoromban sose unatkoztam például, aztán tizenévesen elkezdődött... Bevallom néha én is beleesek ebbe a lustaság hibába meg abba hogy nem találom fel magamat. De amikor nem itthon vagyok, vagy csak egymagam vagyok itthon akkor sosincs ilyen gondom, hogy unatkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!