Egy pesszimista emberből hogyan lehet optimista?
Hogyan sikerülhet hosszútávon pozitívan gondolkozni? Teljesen át kell hozzá "alakítani" az elmét?
A naplóírás segíthet esetleg, hogy mondjuk minden este leírnám hogy pozitív dolgok történtek velem? Jó lenne csinálni már valamit, mert egyre rosszabb lesz... és a kitartásom is nagyon gyenge... :(
Minden jó tanácsot szívesen fogadok :)
Nem, sajnos még nem sikerült... Meditálni szeretnék majd elkezdeni mert azt olvastam hogy az segít kiegyensúlyozott állapotba kerülni.
A naplóírás ment három napig, csak jött egy nagyobb depi hullám és kitörültem mondván hogy úgy se fog sikerülni :(
Hol jobb hol rosszabb... Remélem egy napon csak a jó oldalát fogom látni mindennek, ahogy régen.
"naplóírás ment három napig"
A neten írtál naplót? Magadnak vagy nyilvánosat?
Nem kellett volna kitörölni...
De igy van ez, ha az ember "lent" van, hamar feladja.
Meg lehet kérdezni, hány éves vagy és dolgozol-e vagy tanulsz?
Nem lehet, hogy kevés élö kapcsolatod van, kevés barátod van, akikre számíthatnál? Èn ilyenkor szoktam nagyon lent lenni, ha egyedül érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!