Valaki aki így érez segítsen?
figyu én is így voltam...
erre van gyógymód! leszarod azt a büd*s r*bancot és továbblépsz! lesz majd más akinek fontos lehetsz.. nekem nem 3 volt. mégis élek. na akkor? ne keresd a szerelmet és megtalálod! ennyi a lényege. remélem segítettem.
Én szívesen beszélgetek veled. A barátnő-dolgon szerintem senki sem tud segíteni- az majd megoldódik magától, ha egyszer találkozol egy lánnyal, aki önmagadért, tiszta szívből szeret. Mert van azért ilyen is. Bár még én sem láttam hasonlót :)
Az már nagyobb dong, hogy nem foglalkozik veled a családod és barátaid sem nagyon vannak. Persze mindenre van gyógymód, nincsen olyan dolog, amin nem lehet segíteni.
Persze gyakran nagyon nehéz az élet,s ha a problémák összejönnek, akkor úgy érezzük: vége, nincs tovább. Pedig mindig van tovább, csak el kell hinni!
Írj nyugodtan, még talán barátok leszünk. :)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!