Miért érzem magamat mostanában folyton magányosnak? 20/l
Figyelt kérdés
Alapvetően én mindig egy "magányos farkas" voltam. Kerestem az egyedüllétet. A barátkozás elégé nehezen ment/megy. Úgy érzem az emberek többsége kellemetlennek és idegesítőnek talál, így inkább kerülöm a konfliktusokat. Szerencsére azt nem mondhatom, hogy nincsenek barátaim. De az elmúlt időszakban egyre inkább igénylem, hogy legyen valaki mellettem, vagy csak beszéljen hozzám! Ülök a gép előtt és várom, hogy valamelyik barátnőm feljöjjön facebookra, hogy valaki beszéljen legalább hozzám, mert különben a mellkasomat valami szörnyű nyomás keríti hatalmába. Nem tudom megmagyarázni miért alakult ki ez nálam mostanság. Valaki tud tanácsot adni?2013. szept. 2. 20:18
11/15 A kérdező kommentje:
Miért hiszi mindenki, hogy ha az ember kicsit egyedül érzi magát akkor egyből egy palit kell fognia. -_-- Bevallom arra nagyon nem vágyom, inkább a megértő barátokra.
Most is kapom a levelek tömkelegét, hogy milyen magányos fiúk ők és szeretnének ismerkedni valakivel. Én megértem, ha erre vágynak, de én nem feltétlenül ezt szeretném. Úgy, hogy kérem szépen, ne írjon senki ilyen levelet többet. Én nagyon szívesen beszélgetek bárkivel is, de nem vagyok erre kíváncsi, hogy "merre laksz és küldj magadról képet" levelekre!!!
2013. szept. 8. 00:12
12/15 anonim válasza:
Nem csoda ha a hasonló helyzetben lévőek kíváncsiak egymásra,hogy hol laksz például engem is érdekelne.Ki kell írni egyből a kérdéshez s nem lesz levelek áradata.
25f/hszob
13/15 A kérdező kommentje:
Azért írnak, mert csajozni akarnak :( Én viszont nem párkeresőt rendeztem itt. Hadd ne mondjam milyen undorító levelet is kaptam már, ami szörnyen sértő számomra!
2013. szept. 9. 20:30
14/15 anonim válasza:
#5-ös vagyok ismét..egyébként megértelek,lehet azért nem ragaszkodnak hozzád,mert nem ismernek igazán jól...vagy pedig egyszerűen "rossz helyen vagy ,rossz időben"...ne hidd azt,hogy a Facebook az utolsó,amibe beletudsz kapaszkodni,próbálj meg új barátokat szerezni,és ne a virtuális világ után vágyakozz,gondolom neked is van millió érdeklődési köröd,próbálj meg valamiből Sportot űzni,hobbyként...egyrészt,magadnak is bizonyítasz,hogy miben vagy egészen jó,sőt ezúttal barátokat is szerezhetsz akár,akik felnéznek rád,és netalán rajonghatnak érted,egyébként nem minden "Pasi"nak az a célja,hogy felszedjen,függetlenül attól,milyen jelleggel üzennek rád.csak nézz szét jobban,vannak értékes emberek is.
15/15 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek,főleg a befejező gondolatával,de ha nem tudja az ember hogy honnan is írogatnak a kérdezők nem is sok értelme van az egésznek,ahogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!