Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az létezik hogy a lányok...

Az létezik hogy a lányok miatt soha nem érzem jól magam mert mindig oda lyukadok ki hogy a lányok :/?

Figyelt kérdés
Mert sajnos egyre többször derül ki és erősödik bennem a dolog hogy nem tetszek nekik, pedig NAGYON is nem tartom magam rondának de ezek szeerint nekik kevés vagyok :/
2013. aug. 27. 00:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy észreveszik egy kicsit az egodat..ilyenkor a lányok alapból menekülnek sztem.
2013. aug. 27. 01:05
 2/7 A kérdező kommentje:

rohadtul nem vagyok egoista , akkor így írom

nem vagyok szerintem ronda

2013. aug. 27. 01:10
 3/7 A kérdező kommentje:
csak hogy az olyanok is értsék mint te vagy
2013. aug. 27. 01:11
 4/7 anonim ***** válasza:
NEM MONDTAM,HOGY EGY EGOISTA VAGY!!!-.-" AZT MONDTAM,HOGY LEHET,HOGY KIHANGSÚLYOZOD,HOGY MÉG ÖNMAGAD SZERINT SEM VAGY RONDA... iiiistenem,mennyi idióta van ezen a színvonaltalan oldalon..nekem meg annyi eszem van,hogy a sok hülyének talán észt akarok osztani.. mert saját az nincs.-.-"
2013. aug. 27. 01:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj már megint a lányok. Ne többesszámba mondd. Poligám vagy? Komolyan egy ember sincs a világon aki minden csajnak bejönne. Egyet szemelj ki, ne többesszámba beszélj! Ha meg sorra ér téged rossz dolog akkor is tudd hogy van olyan lány akinek pont így jönnél be, mivel sokfajta ember van. De ez már csak a kamaszkor átka, majd kinövöd..

Fogadni mernék arra hogy azt bezzeg meg sem jegyzed ha valakinek bejössz. Egy pillantás az utcán vagy akármi. Csak a negatívra emlékszel. Felejtsd el, sok a hülye. A pozitívat hangsúlyozd és csak arra figyelj. Tényleg hülyeség lenne minden egyes nőnemű véleményét magadra venni. Amúgy erre magadtól is rájössz majd, hidd el lesz normális párod, te is normális vagy, csak ez a megfelelési vágyad most nem oké.

2013. aug. 27. 01:59
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, az ilyen véleményt már szeretem :)
2013. aug. 27. 02:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Az létezik igen
2013. aug. 27. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!