Ázsia kedvelőkkel/rajongókkal hol lehet ismerkedni?
Bele tartozik a filmek, kultúra, zenék, animék.
Tehát kifejezetten ilyen oldalt, társaságot, fórumot tudtok? Angol nyelvű is jó, de nyilván magyar nyelvű ismerősöket/haverokat/barátokat jobb lenne szerezni.
Sajnos az ázsiafilm.hu már nagyon régóta nem aktív, daddict csak héba-hóba írogatnak, társaság én úgy vettem észre nem nagyon alakult ki. Animeaddict-re néha felnézve meg mindig azt veszem észre, hogy tizenévesek társalognak, mást nem nagyon ismerek.
Igen, tudom hogy rengeteg ilyen oldal van, de ahol van egy fórum, vagy akármi ahova lehet írogatni, visszajárni, ismerkedni, ahol kialakul egy társaság sajnos nem nagyon. Vagy csak nagyon béna voltam eddig és nem találtam.
A tizenévest azért hangsúlyoztam ki, mert szerintem óriási szakadék van egy tizenéves és egy huszonéves között. Teljesen más életet élünk, mások a problémák, máshogy állunk a dolgokhoz stb.
Második vagyok.
Ha csak a fenti kérdést figyelem, akkor menj el Anime-s rendezvényekre. Mondocon például. Ott nem csak fiatalok vannak, láttam egy-két 40-50 körüli emberkét is, meg huszonéveseket. De vannak klubbok egyebek. Sok lehetőség van például az életben. Mondo magazinban például mindig van erről egy kis külön oldal, vagy kettő. :)
Èn àzsiai vagyok :)
Szeretem az animèket a zenèrol nem is beszèlve :P
Ha kedved van beszèlgetni akkor írj privát üzenetet ^-^
A facén vannak jó csopik amik állandóan aktívak mint pl. a "Korean Music <3 한국 음악 애호가" vagy az "Ashiyo FanSub és k-pop FanSite" ahol fordítással foglalkoznak. Itt pedig biztosan van olyan aki valamilyen fórumot vezet. Én a G-Portálon találkoztam ilyennel.
A kor nem számít az Ázsiai szeretettben. Hidd el én nagy valószínűséggel idősebb vagyok mint a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!