Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szeretem ha nem jön hozzánk...

Szeretem ha nem jön hozzánk senki és a macskám a legjobb barátom. Vénlányként fogok meghalni, igaz? 14/L

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 19:20
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ezen nem kell aggódnod :) Lehet, hogy most egyedül érzed magad, de elòbb-utóbb mindenki megtalálja a párját, ami alatt nem a barátokat értem. A mai világban valódi barátot rendkívül nehéz találni, mindenki ennek az énközpontú önző rendszernek a híve. Ha találsz is valakit/valakiket akkor az elég valószínű, hogy csak addig tart amíg az illető nem talál számára "hasznosabb" személyt. Én mindeddig egyedül voltam és elég valószínű, hogy továbbra is így lesz, de nem aggódok emiatt. Nem nagyon van olyan ember akiből igaz barát lehet... Mindezt mondom a kemény 16 életévemmel... De ez csak 1 vélemény. Ha szerencséd van, akkor életre szóló barátokat szerzel, csak jól kell tudnod megválasztani, és észre kell venned azt, hogyha csak rosszul jársz a társaságukkal. (16/f)
2014. ápr. 2. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!