Vannak barátaim, mégsem vagyok senki legjobb barátja/barátnője. Pedig szeretném. Miért?
Azért, mert "szeretnéd"
Amint nem hajtod ennyire a dolgot, ki fog alakulni.
én sem állok jól barátok terén :)
az utóbbi évben kiderült a 'legjobb barátnőmről' hogy nem is annyira legjobb (rengeteg dolgot megtettem neki szó nélkül, ő a legapróbb dologra sem volt képes)
akivel nagyon jóba vagyok ő messze lakik, nem tudunk annyit találkozni
egy fiú barátom van akivel jó lenni és szerencsére osztálytársak is vagyunk, dehát... jó lenne pár igazi barátnő is :D
meg persze a barátom, akit imádok, szeretek minden szempontból :3
környezetemben meg már meg sem próbálok barátkozni, mindenki álszent, fikázza a másikat aztán haverkodik vele... ez olyan undorító. mondjuk nekem még jön az egyetem, ott talán még találok barátokat :"D
19/L
hát én sem vagyok senki legjobb barátnője
leszel az enyém? :D
22/L
Mily' szép volna, ha ez így működne :/
Mindenesetre kezdetnek nem rossz! ;)
01-09 00:00
Én is így álltam hozzá, amikor bekerültem az egyetemre. Erre most itt vagyok, az utolsó előtti évben és ugyan úgy állnak a dolgok, mint előtte. Itt is megy egymás kibeszélése, aztán meg a jópofizás. De én már beletörődtem, hogy nincs senkim. Remélem, hogy te nem fogsz így járni és életed legjobb évei lesznek az egyetemiek! :)
hát az biztató.. :"D
de azért ne keseredj el teljesen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!