Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A lányom, most "megőrült"?

A lányom, most "megőrült"?

Figyelt kérdés

13 éves. Fekete cuccokba jár; fekete köröm, felső, nadrág minden. Régebben mindig megy le a barátaival, ma meg már nem. Itthon ül és FACEBOOK. A suliból mindig időben ért haza, most meg örülök ha kettőkor itthon van. A gyógytornáról általában lóg, már igazolni alig tudom, félek hogy ezeknek rossz vége lesz!

Mit tanácsoltok?

2013. aug. 21. 19:01
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem nem a büntetés és a dolgainak megvonása a megoldás. Hagyni kell lázadni persze,de ha az az elv,hogy "erőszakkal megvonom" akkor csak azért is csinálni fogja, hogy bebizonyítsa,hogy nem jelent neki sokat a megvonás és hogy ő boldogul egyedül is. Nekem is volt hasonló korszakom,egy év alatt vége lett:) Visszagondolva csak a figyelmet akartam felhívni magamra. A fekete szomorúságot sugároz és élveztem mikor tudni akarták,hogy mi a bajom. Persze csak színjáték volt. Ne érts félre,nem azt szeretném mondani hogy a lányod megjátssza magát,csak lehet,hogy hobbi kéne neki,új barátok és beszélgetés:)
2013. aug. 31. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!