Majdnem 30 éves férfi vagyok és nincs barátnőm szerintetek bajban vagyok?
Üdv! Nem áll szándékomban megbántani, de őszinte leszek. Szerintem momentán rohadtul nem a barátnő kérdéssel kéne foglalkoznod. Te magad írtad, hogy nincs munkád és saját házad. Ilyen környezetbe akarod hozni az asszony jelöltet és így akarsz gyereket nevelni? Szerintem te is érzed, hogy ez nincs így jól.
Valljuk be őszintén az önbecsülésed momentán a padlón van, így pedig csajozni nem fogsz tudni. Én a helyedben arra törekednék, hogy független önellátó emberré váljak. Szerezz munkát (tudom, hogy nem egyszerű a mai viszonylatban, de aki keres talál). Ha pedig van munkád, költözz el. Nem kell Pestre, csak valami közeli városba. Hidd el szükséged van egy kis levegő változásra, ráadásul amíg a költözéssel ügyködsz addig se rugózik az agyad az önmarcangoláson.
Ha sikerül egy kicsit önállósodnod az sokat dob majd az önbizalmadon. Közben pedig ismerkedj, szerezz új barátokat akikkel ki tudsz mozdulni. De a netes társkeresőt is be lehet izzítani. Amúgy érdemes lenne utánanézned az Agykontroll tanfolyamnak. Segít a céljaid elérésében és az önbizalmad fejlesztésében. Kissé drága, de nekem sokat segített. És ha más nem, hát szerzel pár ismerőst.
Minden jót és sok sikert!
32/ 'Üdv! Nem áll szándékomban megbántani, de őszinte leszek. Szerintem momentán rohadtul nem a barátnő kérdéssel kéne foglalkoznod. Te magad írtad, hogy nincs munkád és saját házad. Ilyen környezetbe akarod hozni az asszony jelöltet és így akarsz gyereket nevelni? Szerintem te is érzed, hogy ez nincs így jól. '
üdv. nem bántottál meg. nem akarok rögtön gyereket nevelni. asszonyt sem akarok, csak barátőt aki viszont szeret és mellettem van, akivel megalapoznám a jövőmet. így kilátástalan minden. ha lenne mellettem valaki akkor jönne meg az önbizalmam. volt már barátnőm ésakkor mintha kicseréltek volna. sajnos ezzel a dologgal muszáj foglalkoznom az életemről van szó és nem akarom magam felkötni majd tízév mulva. akkor már későlesz még a gyerekemet se tudom látni felnőni ha 40 évesen lenne asszonyom. sajnos benne van pakliban h egyedül öregszek meg. minden erővel munkát keresek. vidéken nem fizetik meg az embert, a gyárakban is ma 70ezret fizetnek. abból nem barad nemmi,tudom, mert dolgoztam már és anyirase futotta belőle, hogy ruhát vegyekem magamak. egyszerüen azt akarom, h legyenvalaki melletem, és ne munkától, vagy az anyafiaktól függjön az életem. de úgy látom számít ez. köszi a tanácsot egyébként megfogadom. és tisztába vagyok hogy így nem lehet csajozni. de nem tehet róla hogy fáj.
Látom kaptál hideget meleget... Próbáld meg a badoo-t. Nekem ott sikerült, pedig idősebb vagyok, mint te:D
Szombat óta menyasszony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!