Majdnem 30 éves férfi vagyok és nincs barátnőm szerintetek bajban vagyok?
Haver, nem olvastam végig, de az önsajnáltatással nem jutsz semmire. Menj át a következő településre (falu/város) amikor valami rendezvény van, pl. falunap, valami fesztivál, aztán úgyis találsz társaságot.
A mai normák szerint 30 évesen még nem vagy lemaradva semmiről. Persze fatornyos kisfalumban a nénik-bácsik azt szokták mondani, hogy "ez már elmúlt 25 és nem házasodik, biztos megmarad má' magnak", de ez nem így van.
De ha úgy állsz hozzá, hogy el kell fogadni ezt, akkor fogadd csak el nyugodtan, legyél alkoholista agglegény, akinek se kutyája, se macskája.
27F
'Hát, a kocsi és lakás még hagyján, de munkát azért fontos lenne keresned, ez azért alap annak aki családot szeretne. Talán az önbizalmadat is jó irányba terelné, ha előbb a magad ura lennél, azután másé.:D'
ne oltogass hogy nincs munkám ok? mi olyan vicces? arról nem tehek h nincs munkám (még). ne nézz hülyek én is tudom munka kell az élethez. de sajnos még találtam. (Y)
Velem is ez a helyzet.Sokan másokkal,ez már lassan világnormává kezdi kinőni magát,a szingliség.
Ha esetleg akadnak itt szoboszlóiak,itt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!