Van itt még valaki, akinek nincsenek barátai?
19 Ismerős...
20 Ez igazából olyan dolog, hogy bele kell ugrani a mély vízbe és ismerkedni, akármennyire is reszketsz, mert így sose fogsz belőle kitörni. Nekem is volt ilyen időszakom, de vége lett, már sokat enyhült ez a "fóbiám", ami szerintem nekem nem is volt igazán, csak megviseltek dolgok és ezért alakult ki. Amúgy ritka a jó pszichológus. Általában nem tudnak segíteni. Magadnak kell megoldanod. Az már segít, ha valaki mindig melletted áll, szerintem az sokkal jobb, mint egy pszichológus, még ha nem is olvasott ki száz könyvet, csak egyszerűen támogat. Meg a másik, amitől rosszul vagyok, azok a gyógyszerek. Mi a francnak? Én amióta élek, egyszer se találkoztam olyan emberrel, aki a gyógyszerek hatására teljesen rendbe jött volna.
Szerintem is jó ötlet egy klub, mert sokan járnak hasonló cipőben. Igazából nem is gondoltam volna egy pár éve, hogy ennyi magányos ember van, én azt hittem, én vagyok az egyetlen:D
Velem is sokáig volt ilyen, sajnos. Általános suliban volt 1-2 barátom, de nagyon különböztünk, így egyik sem volt hosszúéletű. Sok hülyeségben benne voltam, nem zavartak el, sokszor fel is néztek rám, de igazi barátságok nemigazán akarództak kialakulni. Tanácsért jöttek sokszor, meg segítséget kértek a tanuláshoz. Esetleg megkérdezték, benne vagyok-e valami nem kicsit szabályellenes hülyeségben. általában benne voltam, csak gáz volt, mert engem imádtak a tanárok, alig volt olyan, hogy kikaptam. Ők meg volt, hogy makdnem intőt is kaptak. Mondjuk az egyik akkori osztálytársammal nagyon összebarátkoztunk azóta. :) Gimiben nagyon utáltak, zavarta őket, hogy fontosnak tartottam a tanulást és nem jártam el diszkóba a társasággal csak azért, hogy berúgjak és felszedjen valami pasas... Na. Ott elég magányos voltam, egy barátnőm volt összesen, de otthagyott hamar. Most egyetemen minden rendben barátság terén, azt hiszem. Sok hozzám hasonló emberrel vagyok együtt.
Nem tudom, mennyi idős vagy, hogy mi lehet esetedben a probléma, de ne aggódj! Legyél pozitív, beszédes. Ha nem tetszik valakinek, nem tetszik neki. De így fogsz találni olyanokat, akikkel jól megértitek egymást. :) Amúgy pösti vagyok, bár nem tudom, miért fontos ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!