Úgy érzem nincs értelme, hogy éljek, csak azért nem teszek magammal semmit, mert a szüleim már elveszítettek egy gyereket, de úgy érzem, hogy ez lenne a legjobb megoldás? (Bővebben lent)
Két éve lett öngyilkos a testvérem csak azért ülök még itt,mert anyumékat tönkretenném.Nem vagyok jó semmiben se,nincsenek barátaim,nincs miért éljek,már nagyon régóta gondolkozom ezen (13 éves korom óta) rengetegszer elképzeltem,hogy megszűnök létezni,mindenkinek jobb lenne,senkinek sem hiányoznék,nekem is jobb lenne,mint itt.
A világon semmibe sem vagyok jó,nem lesz belőlem semmi,én vagyok mindig a felesleges,a hátráltató.Egyszerűen úgy érzem ez lesz nekem a legjobb,nem kell megjátszanom magam minden nap,hogy jól vagyok,minden oké.Akik közel állnak hozzám elüldözöm őket,képtelen vagyok szeretni,egy szerencsétlenség vagyok.Nem sajnáltatni akarom magam,de úgy érzem eljött az a pont,ahol végre tennem kell valamit,mert nem bírom tovább.
17l
ne haragudj ezért, de úgy sejtem az elsőnek van igaza, az egyik gyerek öngyilkos lesz, a másik egy nagy senkinek érzi magát, ilyet önmagától egy gyerek nem mond, ezt beléd sulykoltak otthon, keress fel egy pszichológust szerintem!
hányszor dicsérnek meg a szüleid?
En is hasonloban "szenvedek" . Sot szinte ugyanabban, csak anyamek azt hiszik mindenem meg van es ennyivel le vagyok tudva.
Igazabol anyamek csak magukkal foglalkoznak, minden egyes csak ennyit beszelek anyamekkal: - Szia -hello. Ennyi az egesz, es mindig mindenert en vagyok a hibas, es már nagyon regota mondom azt hogy de jo lenne ha meghalnék meg mindenkinek jobb lenne. Es erre nekik az a válaszuk, hogy hulyesegeket beszelek. Ja csak ha tudnák, hogy miert mondom ezt folyton.
Amikor nem vagyok jol,, valami bajpm van, magamba folytom es játszom a happy-t es mindenki azt hiszi h jajj de happy minden. ......... De azon gondolkozom, hogy hogy oljem meg magam, de ugy hogy ne szenvedjek mert mar szenvedtem eleget....
Előző vagyok.
Es amit irtal, en is pont igy vagyok.
Csak fiatalabb mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!