Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Úgy érzem nincs értelme, hogy...

Úgy érzem nincs értelme, hogy éljek, csak azért nem teszek magammal semmit, mert a szüleim már elveszítettek egy gyereket, de úgy érzem, hogy ez lenne a legjobb megoldás? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Két éve lett öngyilkos a testvérem csak azért ülök még itt,mert anyumékat tönkretenném.Nem vagyok jó semmiben se,nincsenek barátaim,nincs miért éljek,már nagyon régóta gondolkozom ezen (13 éves korom óta) rengetegszer elképzeltem,hogy megszűnök létezni,mindenkinek jobb lenne,senkinek sem hiányoznék,nekem is jobb lenne,mint itt.

A világon semmibe sem vagyok jó,nem lesz belőlem semmi,én vagyok mindig a felesleges,a hátráltató.Egyszerűen úgy érzem ez lesz nekem a legjobb,nem kell megjátszanom magam minden nap,hogy jól vagyok,minden oké.Akik közel állnak hozzám elüldözöm őket,képtelen vagyok szeretni,egy szerencsétlenség vagyok.Nem sajnáltatni akarom magam,de úgy érzem eljött az a pont,ahol végre tennem kell valamit,mert nem bírom tovább.

17l

2013. júl. 30. 15:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

ne haragudj ezért, de úgy sejtem az elsőnek van igaza, az egyik gyerek öngyilkos lesz, a másik egy nagy senkinek érzi magát, ilyet önmagától egy gyerek nem mond, ezt beléd sulykoltak otthon, keress fel egy pszichológust szerintem!

hányszor dicsérnek meg a szüleid?

2013. aug. 3. 15:25
 12/18 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs nézd meg, makd gondolj a bp aluljárókban részegen kolduló csövesekre.... ők jobbak? nekik mégsem sötétedek így el a szemeik... 15f
2013. aug. 3. 21:11
 13/18 A kérdező kommentje:
belém nem súlykoltak semmit,tesóm sem azért halt meg,mert szüleim nem "dícsérték" agyon,18 éves korában már nem lakott velünk,más országban lakott,ritkán láttuk,egy évben max. 2x
2013. dec. 10. 18:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát van a lelkisegély, azokat fel lehet hívni esetleg, vagy beszélgethetsz egy rokonnal, vagy egy pappal, vagy egy haverral, el lehet menni többféle pszichológushoz, aztán el lehet járni többfélét sportolni emberek közé beilleszkedni, ami javíthatja a kedvet, vagy kérdezz meg minél több embert hogy mi a véleményük, szerintem jobb kedved lesz a beszélgetéstől és információt szerzel. Sok jót lehet cselekedni.
2014. máj. 31. 00:12
 15/18 anonim válasza:

En is hasonloban "szenvedek" . Sot szinte ugyanabban, csak anyamek azt hiszik mindenem meg van es ennyivel le vagyok tudva.

Igazabol anyamek csak magukkal foglalkoznak, minden egyes csak ennyit beszelek anyamekkal: - Szia -hello. Ennyi az egesz, es mindig mindenert en vagyok a hibas, es már nagyon regota mondom azt hogy de jo lenne ha meghalnék meg mindenkinek jobb lenne. Es erre nekik az a válaszuk, hogy hulyesegeket beszelek. Ja csak ha tudnák, hogy miert mondom ezt folyton.

Amikor nem vagyok jol,, valami bajpm van, magamba folytom es játszom a happy-t es mindenki azt hiszi h jajj de happy minden. ......... De azon gondolkozom, hogy hogy oljem meg magam, de ugy hogy ne szenvedjek mert mar szenvedtem eleget....

2015. ápr. 9. 16:14
 16/18 anonim válasza:

Előző vagyok.

Es amit irtal, en is pont igy vagyok.

Csak fiatalabb mint te.

2015. ápr. 9. 16:16
 17/18 K...László ***** válasza:
Remélem, a kedves kérdező mostanra kijött a kátyúból 3 év után, de akkor a többi hasonlóan szenvedőnek írom: el akarod dobni magadtól az életet? Tehát akkor tök mindegy, mi történik benne, letojod? Van bármi veszteni valód? Semmi veszteni valód nincsen, senkihez nem köt semmi. Senkinek nem kell többé megfelelned. Szabad vagy, bármit megtehetsz, bármit mondhatsz. Akárki akármit mond, te lesz-rod, hiszen te a halálból jöttél vissza. Gondolatban már ott jártál. Élj szabadon, csinálj karriert, legyél önző, mint mások, kefélj sokat, csak ne halj meg, mert az fasság!
2016. okt. 31. 15:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Menj háziorvoshoz azzal h depresszióban szenvedsz.
2017. júl. 18. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!