Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon magányosnak érzem...

Nagyon magányosnak érzem magam. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Akkor is érzem amikor társaságban vagyok, ha nem vagyok egyedül. Gyakran előfordul az, hogy beszélgetnek körülöttem a barátaim, családom és még is úgy érzem hogy ki vagyok rekesztve, pedig hozzám is szoktak fűzni gondolatokat, próbálnak felém közeledni, kérdeznek, de valamiért nem tudok megnyitni feléjük sem. Nagyon rossz így élni. Tudna valaki nekem tanácsokat adni?
2013. jún. 29. 14:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Beszéltem már édesanyámmal erről. Mondta is hogy hát igen elég keményen bánt velem. De szemtanúja volt ő is. Nem tett ellene semmit sem. Segíteni meg ő sem tud, mert neki is vannak problémái, akárcsak nekem. Annyit tudott mondani, hogy ne törődjek vele, mert már vége van. De hát ez akkor is egy seb amit viselnem kell életem végéig. Hogyan lehet ehhez úgy hozzá állni, mintha meg sem történt volna?

22 éves vagyok.

2013. jún. 30. 15:27
 12/14 A kérdező kommentje:

Önképzavar: Nem igazán találom magam tehetségesnek úgy semmiben sem, meg szépnek sem. Nem hiszem el ha valaki azt mondja hogy például milyen jól rajzolok. Igyekszem magam mindig lekicsinyíteni. Minden területen. Nem vagyok büszke semmire sem amit elértem az életben.

Depresszióban szenvedek lassan egy éve, amióta az egyetemet abbahagytam. Egyszer hol így máskor meg hol amúgy érzem magam. Elég ingadozó a hangulatom.

2013. jún. 30. 15:33
 13/14 anonim ***** válasza:
na jó,szerintem én írok neked egy privátot,elég régóta társalgunk itt :)
2013. jún. 30. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Hello

Szórul szóra ugyan ez a problémám nekem is. Egyszerűen nem találom a helyem, nincsenek barátaim, sem barátnőm. Egyedül érzem magam és nem találok olyan embert akivel jól érezném magam. Az idejét sem tudom mikor voltam igazán boldog. Olyan semmilyen , üresség érzet van bennem, nem tudom lekötni magam. Pl régen voltak dolgok amik lekötöttek, manapság azok sem. 35/f

2013. jún. 30. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!