Az ilyen számítógépfüggő emberekkel mi lesz? Egyedül végzik?
egy idő után rá fog unni a gépezésre és rájön,hogy tök egyedül van..erőltetni nem szabad semmit sem,mert akkor jó ,hogy ellenkezik..
szerintem hagyjátok..
volt egy osztálytársam aki gépezett állandóan (fiú)
aztán 2 év alatt megunta és eljárt szórakozni ő 18 éves volt amikor megunta..azóta van bnője és alig gépezik..
szerintem egy idő után rá lehet unni ezekre ,ha 1-2-3 év akkor is,de megunja..
amikor megunta akkor fog rájönni,hogy egyedül van 0 életcéllal..de ti legalább megpróbáltatok rajta segíteni..
Akármi lehet. Én is feszt gépeztem fiatalon, meg még ma is szeretem. Neten is be lehet csajozni. Viszont utáltam mindig is, hogy mások akarták nekem megmutatni hogyan kell élni, és mindig próbáltak bulikba elrángatni. Szerintem ezt ne csináljátok, felesleges...
31F
szerintem ő már kóros eset, ha hirtelen meg is változna a gondolkodása, hogy ideje élni, akkor se tudna mit csinálni mert önbizalma 0 barátai 0
annyira nincs élete, hogy az hihetetlen
mindenkinek másról a szól az élet,amíg ő így érzi jól magát,ne piszkáljátok és ne akarjátok megváltoztatni.Én is nagy kocka voltam kb 14 éves koromtól, most 29 vagyok és még mindig leülök néha néha játszani,de már időm nem engedi annyira mint régen.
Nektek azt tanítják az a normális ha körülvesznek a barátok, barátnőd van,tanulsz vagy jól fizető munkahelyed van,de ezek csak társadalom ránk erőltetett íratlan szabályai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!