Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szociális fóbiás fiúk, lányok...

Szociális fóbiás fiúk, lányok beszélgetünk?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és már nagyon régóta szocfóbos. Egyedül vagyok, osztálytársaim vannak, velük suliban beszélgetek de ennyi. Olyan egyedül érzem magam, nem bulizom, dohányzom, úgy mond az a "rendesebb lány" vagyok, én inkább biciklitúrákat, kirándulásokat kedvelem, ami manapság furcsa. Én sajnos ilyen vagyok, ezért egyedül vagyok.Szívesen beszélgetnék, ismerkednék. Budapest.
2013. jún. 24. 15:48
1 2
 11/13 anonim válasza:
2013. júl. 2. 20:40
 12/13 anonim válasza:

Ha szeretnél valakivel beszélgetni akkor levelezhetünk :)

Am miért vagy te ettől szoci fóbiás?

Én sem bulizom ésn sem cigizek csak fiú vagyok

2013. júl. 5. 21:05
 13/13 anonim válasza:

Én tömegben szoktam nagyon sz*rul lenni. Ha rengeteg ember között vagyok, akiket nem ismerek. Egy 10 perces út reggel a tömött metrón, jézusom... Szédülni, gyengülni kezdek, rám tör a hányinger, izzadok, de ráz a hideg. Vicces dolog.

Btw. Barátok közt felszabadult vagyok, kirándulni, biciklizni, görkorizni imádok. Szabadidőmben sokat rajzolok, és imádom az animéket. xd Szóval ha gondolod, írhatsz nekem is nyugodtan. ^^

2013. júl. 11. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!