Tizenéves vagy? Akkor majd kibékülsz magaddal - igen, vannak veletek szemben előítéletek, sokszor nem is alaptalanul. Viszont a normális emberek az egyént a saját dolgai alapján ítélik meg.
2013. jún. 2. 14:27
12/22 anonim válasza:
Igazából nem is lenne semmi baj a romákkal,ha változtatnának az életmódjukon
2013. jún. 2. 14:28
13/22 anonim válasza:
Nem kell utálnod magad, ha valóban normális ember módján viselkedsz, és úgy élsz, akkor semmi gond. Sok turbómagyart ismerek, akik rosszabb, mint a cigányok többsége.
2013. jún. 2. 14:32
14/22 anonim válasza:
Nem utálni kellene magad, hanem segíteni a társaidnak a társadalomba való beilleszkedésben.
Össze kellene fogni és csak úgy megy. Ha megnézed , hogy mennyi roma sétál kilós aranylánccal a nyakában látszik, hogy ezeket nem érdekel semmi, csak a maguk érvényesülése.
Össze kellene fogni és segíteni egymást.
Ha tanulni segítesz nekik, talán nem utálnák mások is benneteket.
2013. jún. 2. 14:40
15/22 anonim válasza:
Az utolsó előtti válaszolónak igaza van. Szerintem légy büszke arra, hogy nem vagy olyan, mint azok a romák, akik miatt ennyi az előítélet!
2013. jún. 2. 14:51
16/22 anonim válasza:
Ne magad utáld, hanem azokat a cigányokat, akik nem tudnak viselkedni. Azzal semmi baj, ha valaki roma származású, a gondok akkor kezdődnek, ha nem tud beilleszkedni a társadalomba, lop, csal, hazudik, kötekedik és megélhetésből túlszaporodik. Szerintem te azért utálod magad, mert a buta emberek a bőröd színe miatt egy lapra tesznek ezekkel a romákkal. Bizonyítsd be, hogy a származásod ellenére nem vagy olyan mint ők, tisztességes állampolgár vagy, tanulj, dolgozz, művelődj, barátkozz normális emberekkel, ha jófej vagy, el fognak fogadni. És ne utáld magad.
2013. jún. 3. 13:20
17/22 anonim válasza:
igaz hogy joggal vannak előítéletek az emberekben a romákkal szemben. De azért a "magyarnak" is van szíve (már a jobb fajtának- jobbik fajtát nem akratam írni :)
kicsit lejjebbről indultok, mert sajnos bizonyítanotok kell a többség miatt. De ha valaki bizonyit hogy ő más, akkor biztos hogy el fognak fogadni a "magyarok" is.
azért írom idéző jelbe, mert a roma is magyar állampolgár.
Én személy szerint szeretem a cigány kulturát, zenét. És emberileg nézem az embereket. A köcsög magyarokat utálom, a rendes cigányokat szeretem.
bocs ha a cigány szó sértő, nem rossz ízzel írtam.
2013. jún. 3. 20:01
18/22 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat bocs lehet, hogy már írta valaki, nem tudom de mindegy is... Azért mert ez a szó kapott egy teljesen átértelmezett negatív jelentést azok a romák miatt akik lopnak, csalnak, bajt keresnek... És ez miatt a becsületes, jóravaló romák utálják magukat. Nem neked kell szégyellni magad. Hallottam már ilyenről. Ezt neked kell definiálni, hogy ki is vagy. (nem vagyok sem roma sem kiszolgálójuk sem síkagyú fajvédő)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!