Lenne kedved beszélgetni velem? (16/F, olvasd tovább! )
#9 Legyen elég annyi, hogyha lenne több bátorságom, akkor sok durva dolgot tudnék tenni. Nem vagyok az a romboló típus (szereztem már hozzáférést nagyobb weboldalhoz, de nem éltem vissza a lehetőséggel. Szerintem a mai napig jó a jelszó a tárhelyre..) Erre a kérdésre igazából nem lehet válaszolni, mert minden nap újabb és újabb sebezhetőségeket fedeznek fel (vagy éppen zárnak le), ill. fejlődnek a betörések módjai is, így nem lehet meghatározni, hogy ki mennyire ügyes, hiszen a tudása nagyon hamar "elavulhat". Nem tartom magamat az igazán jók közé, de tény, hogy én is fedeztem fel új dolgokat:)
Igazad van:) Egyébként én se ismerek lányt, aki Diablozik. (most fogok lebukni, hogy geek vagyok:) Kedvenc könyvem éppen Kevin Mitnick A legkeresettebb hacker c. könyve. Filmekből minden, ami cyberpunk tartalmú, pl. Wargames (nem mai:)), Adatrablók, Tetovált lány (trilógia), Tűzfal, Mátrix etc. Főleg akciófilmeket nézek. Zenéből pedig majdnem mindent szeretek: Techno, Electro, Drum'n'Bass, Reggae (bár nem sokat), Trance, Dubstep, Rock. [én is készítek zenéket /technot/]
En beszelgetnek veled. Ha gondolod irj uzenetet.
15\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!