Depressziós vagyok valamiért. Mit tehetnék?
Történt valami konkrét dolog mostanában?Vagy csak úgy jött?
Nekem 4 évig tartottak a bajok.Most majdnem 1 éve stabil vagyok hál istennek.Mióta tart ez?
Próbálj új ismerősöket szerezni akikkel eltudsz menni erre-arra, esetleg sportolj vagy délutánonként menj el sétálni, hogy kiszellőztesd a fejed.
A gondokon hiába rágódsz azzal csak magadat készíted ki teljesen, próbálj változtatni a dolgokon, ha ez nem lehetséges akkor meg valahogyan tereld el a figyelmed róluk, tudom nehéz, de másképp nem megy.
Meg próbálj ki dolgokat, biztos lesz egy-kettő, amit utána egész életeden át szívesen csinálsz. Ez azért jó, mert akkor már tényleg elég a te döntésed, hogy boldog legyél (vagy legalábbis derűsen hasznossá tedd magad), senkitől nem függsz ebben.
Azt gondolom mondanom se kéne, hogy a fő projekt az, hogy legyen kit megölelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!