Szerintetek mit csináljak, ha kiközösítenek azért, mert nincs okos telefonom; mert nem öltözöm divatosan vagy mert nem borotválom magamat 12 évesen mert még nincs is szőröm?
Fiú vagy, vagy lány? Gondolom lány, nem? És kiközösítenek, mert nincs szőröd? B****s, és tökre örülnék, a szőrtelenítés fáj ám. Ha meg fiú vagy... akkor se baj, 12 éves vagy, én pl nem szeretem, ha egy fiú szőrös, de azt se, ha szőrtelenít.
Hogy nincs okos telefonod... nekem sincs. körülöttem sokaknak van, de én szeretem a sajátomat, mert pl. nem kell naponta tölteni. Egyébként ki is mondják, hogy í2nincs okostelód? húú, de gáz", vagy csak érzed? mert ha kimondják, akkor mondd meg nekik villámgyorsan, hogy nincs, mert hülyeség, felesleges, nem használnád.És hogy inkább az a rossz,hogy máshol, Magyarországon belül is, gyerekek éheznek, és csak 1x, az iskolában esznek, ők meg okostelefonokkal dobálóznak... áhh, fel is húztam magam :-(
Sok sikert! :-) 13/L
Lány vagyok:)
12/L
Hát, akkor meg csak irigykednek!!! Örülj neki, van még időd, amíg nem fog fájni (a kiszedés), vagy leszel minden második nap szőrös (ha borotvát használsz).
Én a helyedben keresnék máshonnan barátokat, olyan IGAZI barátokat. És ha egész őszinte akarok lenni, megszervezném, hogy "egész véletlenül" be kelljen jönnie a barátaimnak a terembe, és az osztálytársaim is lássák, hogy milyen jóban vagyunk. :-) Én ezt tenném. 13/L (előző válaszoló)
U.I.:Egyébként máshonnan sincsenek barátaid, vagy csak az osztályban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!