Nagyon magányosnak érzem magam, hogy lábalhatok ebből ki?
Elég szomorú, de velem is ez van. Kiábrándító a második válasz, muszáj "befelé fordulni" ahhoz, hogy valaki elgondolkodjon az életén? és közben magánnyal keseríti? Dönteni kell jó és rossz között, de a magány is rossz, akkor hogy van ez? Furcsa, hogy eleve "magányosan gondolkodik" az ember, úgy gondolkodik, mintha ő lenne az egyetlen a világon, akinek fel kell készülni, és úgy gondolkodik az "emberekről" , mintha mind kívül állóak lennének. Mindenki természetes módon készül a változásra, és változik, gondolkodik az életén és dönt, sőt még mások segítségével. Pusztán ettől még nem válik magányosságá.
Szerintem NINCS magányra ítélve senki, gondolj csak bele. Miközben te sírsz, hogy magányos vagy és szeretnél embereket, más is ugyan ezt teszi. hát nem logikus? szerintem az is fontos, hogy az ember meg is válogassa a barátait.
http://www.youtube.com/watch?v=tDPZ0znxMUU
Mikor a dolgok szarul mennek tartok egy CROWBAR maratont és megtanulok újra FÉRFI LENNI!
"With these broken hands
I've wiped the tears"
19/F
elolvastam ezt az egészet és olyan mintha egy az egyben hasonlít arra a helyzetre ami velem van, olyan mintha ezt a kérdést én írtam volna ki...de mindegy igazából ez a probléma én voltam vele életvezetési tanácsadónál és nagyon komolyan próbáltam kezelni de nem sikerült lassan másfél éve nincs emberi kapcsolatom, mostanában azt mondják hogy magamnak való vagyok és elég szar néha kiestem a társadalomból egyszerűen leszarom az embereket és én is egy barátkozós típus voltam nagyon is se barátnőm és a barátaim szart sem értek már nem tartom velük a kapcsolatot le is szarják nagy ívben szóval reménykednem kell hogy nem fogok teljesen elszeparálódni amúgy szerintem keress valami megbízható értelmes szakembert aki segítene mert én most látom a fényt az alagút végén (nagyon messze van) de ha az a tanácsadó nem segít akkor most elég gázos lenne a helyzet, de nem vagyok elveszve van egy célom amivel ennek véget vetek, szóval én azt ajánlom hogy keress egy értelmes megbízható tanács adót (ne olyat aki csak ront a helyzeten) és tarts ki és még annyit mondok hogy a problémáidat csak te tudod megoldani
19/f én még csak kb. egy éve szenvedek de elég húzós
Tyúúú velem is pont ugyan ez a szituáció lépett fel már lassan 2,5 éve és nem tudom,csak úgy létezem...bár én is próbálkoztam egy néhány dologgal,de nincs értelme az egésznek...
kitűztem magam elé egy célt,most azért küzdök,az ember egyedül is átvészelheti ezt a nyomorult világot,csak kitartás!!!
tegyél ki magad elé célokat és addig küzdj értük, amig el nem éred.Majd ha elérted a célodat tűzz ki egy másikat s ha már minden vágyad teljesült,akkor már nyugodtan élvezheted munkád gyümölcsét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!