Éhen lehet ma halni Magyarországon?

50.: Te valóban azt hiszed, hogy senkit nem rúghatnak ki, vagy nem szűnhet meg egy cég?
Nemcsak a dolgozó mondhat fel.

Hát nézd!Nem kell alám tenni semmi, de legalább alám ne tegyen.
Pl az adófizetők pénzén, az állam pénzéből felverték az ingatlanárakat.
Szelektelják az embereket, hogy ki kap adómentességet, nem szociális alapon.
Vannak, akik többszörösen, több tízmilliókkal lehúzták az államot, még másoknak ennyivel lett drágább a saját lakás elérése, pusztán ideológiai alapon.
Gondolom erre majd az jön, hogy "vedd fel te is"

A kérdezőt nem fenyegeti a kirúgás veszélye. Ő akar felmondani. Erről szólt a kérdés.

Tegyük fel hogy Mecsekpölöskén laksz. Ott egy google keresésre nem találtam helyben munkahelyet viszont Komlón (7.8km) és Pécsett (24km) van bőven. Pest megyében eleinte napi 70km-t ingáztam. Mostmár csak 30-at.
A kérdező nem írta, h daganatos beteg lenne, vagy valóban közel állna a munkanélküliséghez. A végzettségét sem írta meg. Csak kósza félelmeket vetít fel magának és lázítja az embereket a bevándorló munkások ellen.
Az egyik munkahelyemen utálnak, és én is utálom őket, olyannyira rossz a viszony, hogy télen többször kaptam emiatt pánikrohamot. Rövidesen váltani fogok. Ugyanakkor éppen szövettanira várok. Tehát nekem valós okom lenne félni. De nem félek. Veszem az akadályokat, ahogy jönnek. Hameg lejárt az idő, akkor hát ennyi volt. Tkp szép élet volt.
Es igen, ha tetszik ha nem vannak különböző emberek, akik különbőző módon reagálnak az életre.
Nemrég leégett egy család háza, összepótolt a környék és sztem több pénzt kaptak mint amennyit az a ház ért. Persze ha egy alkoholista barom vagy, nem biztos h az emberek olyan szívesen adakoznak.
40-hez közel szabadidőmben nyelvet is tanulok. Te kérdező, mit csinálsz szabadidődben? Azon kívül h hülye és provokatív kérdéseket teszel fel a gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!