Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Külföldön barátokat ismerősöke...

Külföldön barátokat ismerősöket szeretni, tippek (München környéke)?

Figyelt kérdés
Az utòbbi pàr évben szinte alig baràtkoztam, pàr munkahelyi ismeretségem lett akikel eljàrok de igazàbòl màs nincs,.mindenki a csalàdjàval van. Szeretnék új embereket megismerni. Most csatlakoztam egy sport közösséghez reményeim szerint azért fogok tudni baràtkozni bàr a csoportbòl mindenki német anyanyelvű ami kicsit megnehezíti a dolgom.Csatlakoztam pár Facebook csoporthoz is München környékéről viszont ott is inkàbb csak hirdetések vannak. Idàig egyedül mentem futni, moziba, sétàlno és valahogy ez kezd kicsit beszűkülni és unalmassà vàllni. Konkrét hobbim nincs szeretek sportolni, kiràndulni, olvasni, utazni.Esetleg valakinek valami ötlet hol tudnék még korombeliekkel baràtkozni, talàlkozni? 32 éves nő vagyok gyerekem nincs anyukacsoportok kizàrva.Esetleg akik szintén külföldön élnek, hogy szereztek baràtokat, több ismerőst? A munkahelyemen mindenki fiatalabb egy 10-13 évvel elvagyok velük viszont nekem még ők nagyon "gyerekek".

ma 10:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Értem, hogy te ki vagy éhezve egy barátságra, de mások nem feltétlen. Egy barátságot mindkét félnek akarnia kell.

És a képsítés nem létezik légüres térben.

Pénz is szokott ezzel járni, és általában olyan a családi háttér is.

Teljesen máshol nevelkedtetek, más impulzususok értek, kb más országban nőttetek fel. Valószínűleg jelenleg is más kereset, más lakhely, más hobbik érdekelnek.

És nem, nem feltétlen fog ugyanabba az edzőterembe járni ha pár nullával többet keres, mert megteheti. Vagy egyáltalán nem megy ha anyagilag nem telik rá, vagy annyira aktív életet él, hogy nem is jut eszébe hogy menjen.

De ez egyébként Magyarországon is így lenne.

ma 12:27
 12/13 anonim ***** válasza:

"hogy ki melyik hotelben nyaralt Mallorcán,"

Ő... ezt most nem tudom hová tenni. Ezt most olyan urizálós dolognak gondoltad? Német viszonylatban ez pont a köznép zsúfolt helye, olyan nekik, mint nekünk volt a 80-as években a siófoki szabadstrand, ahol 20 centis sávokon kellett menni a strandlepedők közt.

ma 12:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Az egyedülálló német ismerősöm többféle dolgot csinál több emberrel. Kórus, pingpong, séta az anyukájával, kávézás sütizés egy idősebb kollégával, vacsorát főz egy fiatalabb kórustagnak, akit meghív magához, a kertjét egy n edik ismerős jön gondozni pl szerdánként, valami egyletbe jár jótékonykodni, onnan is összejár valakivel, vannak kártyapartnerei is. Szóval ahány program, annyi ember. Ráadásul napra beosztva ismétlődnek fajtánként, ahogy egy precíz germántól azt el is várjuk 😃.

Ebbe a logikába próbálj meg beilleszkedni, és programonként embereket találni hozzá.

ma 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!