Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit kezdjek az életemmel...

Mit kezdjek az életemmel rondaként?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem látom így értelmét a mamahotelből elköltözésnek sem, a munkába járásnak sem. Nagyon nehéz ronda fejjel bármilyen emberi kapcsolatot kialakítani.

#magány #runya
tegnap 17:13
1 2
 11/19 Janaqks ***** válasza:
Nyírd rövidre a hajad..?
tegnap 18:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Hacsak nincs genetikai elváltozásod, akkor én ezt túlzásnak gondolom. Bármit lehet kezdeni. Jobb ruházat, kiegészítő, új frizura, hajfestés, szakáll, edzés vagy csak túrázás, egészséges étkezés, pozitív-spirituális gondolkodás. Nálam utóbbi 3 csodákat tett.
tegnap 20:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Vagy olyan, mint Adam Pearson?

Ha nem, akkor ne sajnáltasd itt magad, kérdező!

tegnap 21:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Olvastam a neten egy sziámi ikerpárrol akik össze voltak nőve, nem is lehetett őket szétválasztani. És az egyikük (!) férjhez ment. Sokkoló de megtörtént. Nem akarom bántani a sziámi ikreket de aki igy is összefekszik egy nővel az már nagyon beteg dolog.
tegnap 21:25
 15/19 A kérdező kommentje:

"Nyírd rövidre a hajad..?"

A kopaszság az akkor is meglátszik, amikor 1mm-es ha nagyon ritka! Ha meg tényleg annál is rövidebb, akkor meg már skinheadnek vagy nézve. Nekem nem a rövid hajjal és a kopaszsággal van bajom, hanem azzal, hogy nevetségesen áll nekem. Van akinek jól áll. Például Jeremy Meeks-nek, meg még néhány sztárnak jól áll. Dehát nekem nincs olyan arcszerkezetem, mint egy sztárnak vagy kifutómodellnek! Nekem az alapból ronda fejemet a kopaszság még rondábbá teszik.

És nem, nem nézek ki úgy mint Adam Pearson még így sem, de pont annyira rondán igen, hogy párt találni a lehetetlennel egyenlő. Ehhez nem kell Adam Pearson kinézet! Nem csak az Adam Pearson kinézetűeknek, rákosoknak, meg indiai nyomornegyedben élőknek lehetnek problémái! Ezt az érvelést úgy utálom. És ilyeneknek vannak emberi kapcsolatai, meg párkapcsolata, akik ennyivel sincsenek tisztában, és lekicsinylik a másik problémáit. A társaskeresési probléma, magány is tud hatalmasan fájó lenni!

Meg a 12-es is mennyire figyelt: "új frizura, hajfestés". Hát a kopaszon kívül az én hajammal már nem lehet mit kezdeni. És igen, dobna rajtam egy jó haj, csak ugye az honnan a francból legyen, amikor hajbeültetésre sem alkalmas. És szakállat sem tudok növeszteni. Tudom vicces, de én genetikaliag eléggé megszívhat.

tegnap 21:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mi baj van a hajaddal?
tegnap 21:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Sima kopaszodás, voltam vele börgyógyásznál, utána vérvételen. Genetikai eredetű az egész. Igazából nekem ezzel van a legnagyobb bajom. Meg hogy nem tudok helyette szakállat növeszteni, mert az sosem nőtt rendesen.
tegnap 21:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem nőként van kopaszodásom. Ahol van még hajhagyma, ott Minoxidil segít. Nézzél utána "before-after Minoxidil.

Ahol nincs, ott meg hajtetoválás. Az nem olyan drága.

tegnap 21:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Tanulj és gazdagodj meg.
tegnap 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!