Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Minimálbéres találhat barátnőt?

Minimálbéres találhat barátnőt?

Figyelt kérdés

febr. 2. 23:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%
Introvertált minimálbéres nagyon nehezen. Extrovertált minimálbéres simán. Bár nyilván nem az orvosokkal vagy ügyvédekkel kell kezdeni akkor sem. Bár ki tudja...
febr. 3. 11:42
 12/29 A kérdező kommentje:
#5 Férfinél nagyobb hátrány a leszázalékolás, mint 1 nőnél
febr. 3. 20:38
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, de ne add fel azért. Nálunk ahol dolgoztam 150 leszázalékolt másik emberrel, ott sok fiatal lány is volt, te is megtalálhatod a párod, akár leszázalékolt emberben, akár egészségesben.
febr. 3. 22:01
 14/29 A kérdező kommentje:
#13 Munkahelyen nem próbálkoznék, mert kirúghatnak érte
febr. 3. 22:21
 15/29 anonim válasza:
83%
Persze hogy találhat. Mondjuk nem olyan nőt aki pénzre megy, de olyan kinek kell. Normális nőt találhat. Mondjuk abból nem sok van de azért még vannak! Normális nőnek nem a pénz a fontos hanem a belső értékek.
febr. 7. 02:52
 16/29 anonim ***** válasza:
36%
Jó nagy mocskok vagytok ti férfiak. Ha egy nő megkérdezi az anyagiakat az első randin akkor egyből gonddigger meg r!banc. Majd aztán húzzátok a mézesmadzagot a semmire. Ezért van hogy a nők szeretik ha meghívják őket. Mert úgy ha kiveri a pasi a palhét ezen akkor legalább tudjuk kivel van dolgunk. Nem tudtok hazudozni ez a problémátok.
febr. 7. 08:28
 17/29 anonim ***** válasza:
79%

Avval értek egyet, bárki találhat (akár nála jobb fizetéssel rendelkező partnert is), ha jó személyisége, egyénisége, stílusa és mindez mellett becsületes, hűséges.

Nálunk nagyjából mindketten átlagosan, de szinte keveset kerestünk. Én elvált voltam, próbáltam újra talpra állni, tehát épp szüleimmel laktam. Meló mellett estin tanultam. Nejem állami kórházban dolgozott, vagyis ő sem volt túlfizetve, anyukájával, szellemi fogyatékos öccsével lakott.

Nem a pénz határozta meg a viszonyunkat! Összeköltöztünk egy szoba-konyhás-fürdőszobás bútorozott bérelt lakásba. Klassz kis kuckó volt, szépen felújítva, így a vendégfogadás sem volt ciki.

Mindketten tanultunk, majd én gyakornok melót végeztem heti három napon az új végzettségemmel, a többin dolgoztam egy kicsivel jobb fizetésért, de majd megszakadtam. Egy évig voltam gyakornok, mindezt 34 évesen. Fél évig, fizetés nélkül, majd alapbért kaptam. Amikor véglegesítettek el sem hittem mekkora fizetést ajánlottak. Életemben nem kerestem annyit még! Nem volt kiemelkedő, csak nekem volt magas. (mintha most kapnék havi 1 milliót kézhez) Nejem terhes lett, így otthon volt 3 évet, közben másod diplomára tanult. Visszamenet melózni, pár hónap után ismét teherbe esett, erre az állami kórház kirakta. Persze, terhes nőt nem lehet kitenni, de mivel az állami egészségügyben sok helyen, náluk is, három havonta kötöttek szerződéseket, egyszerűen nem hosszabbították meg. Amikor megszületett a csemete, az államtól egy fillért nem láttunk 13 hónapig! Semmit, még családi pótlékot sem. Bírósági ügy lett belőle, mert csak hat hónapot akartak kifizetni visszamenőlegesen. Végül kifizették mindet, de kamatot persze nem.

Azóta nejem egyéni kisvállalkozóként melózik. Két év kellett, mire beindul a munkája. Manapság annyi van, (köszönhetően a pocsék egészségügynek), hogy akár alkalmazottat is felvehetne.

Nem szórtuk el a pénzt, ingatlanba fektettük (hitelt nem vettünk fel soha). Laktunk szülőkkel, sógorommal is. Vettünk, felújítottok saját kezűleg, rokon és ismerős szakikkal, majd eladtuk, vettük nagyobbat, vagy értékesebb környéken ugyanakkorát. Kiadtuk, amíg nem volt rá vevő. Mára, amikor ötvenesek vagyunk, van saját nagy lakásuk és kiadott is.

A lényeg, ha egymásra talál két ember és van bennük lendület, energia, képesek tanulni, akkor együtt lehet haladni! Ha nem is gazadagon, de meg lehet élni.

Értelmes nő és férfi is tisztában van evvel. Aki nem gazdag, nem keres jól, a szerelemre, a párkapcsolatra ugyanúgy vágyik. Ha pedig nem pénzéhes, számító típus, akkor nem a másik fizetése, vagyona fontos számára.

febr. 9. 02:49
 18/29 anonim ***** válasza:
70%
17-es vagyok. Bocsi a helyesírási hibákért, de nagyon álmos és fáradt vagyok. Nemrég fejeztem be a melót mára vagyis tegnapra. ;) A helyesírásellenőrző pedig valamirét nem működik, így a legtöbb hiba fel sem tűnik.
febr. 9. 02:57
 19/29 A kérdező kommentje:
#17 Én később sem tudnék többet keresni, a minimálbértől, minden rehabos helyen minimálbért adnak
febr. 9. 03:32
 20/29 anonim ***** válasza:
21%

Az én egészségem nemigazán van toppon, de soha nem akartam rászorulni másokra, beleértve az állami segítséget sem. Segélyt is csupán végső esetben vettem igénybe néhányszor. Bennem van egy olyan lendület, hogy mindenáron megakarom mutatni, megállok én a saját lábamon. Több szakmám van, ráadásul, mindegyikben szeretek fejlődni is, így ilyen olyan tanfolyamokon is túl vagyok. Ezt az értelmes munkáltatók is értékelik. 13 éve viszont megelégeltem a sok hülye kisfőnököt, + az egészségemnek sem tett jót a hajtásból adódó stressz, az éjjel-nappal dolgozás, így kisvállalkozó lettem. Itthon dolgozom, a magam ura vagyok, ahogy felségem is a sajátja. Magunk osszuk be az időnket, akkor teremtünk szabadnapot, amikor szeretnénk, vagyis a "szabadságunkat" sem a főnökök osszák be. Néha együtt ebédelünk, de általában reggel és este együtt étkezik a család hétköznapokon is. Hosszú hétvégéket is tudunk teremteni. Persze, mindketten hajlamosak vagyunk sokat dolgozni, én pl. éjszakai bagoly típus vagyok, mindig is szerettem éjjel dolgozni.

Mindez mellett, amikor anyukám meghalt a covid alatt, fél oldalára lebénult, jelenleg 92 éves apukámat magunkhoz vettük, én ápolom.

febr. 9. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!