11-es!
Ne haragudj, valahogy felületesen olvastam a hozzászólásodat, rosszul értelmeztem, pedig egyértelmű!
Most olvastam el rendesen. Az volt bennem, hogy arra vonatkozik, hogy a válaszolók miért kötnek bele, de már látom, hogy nem.
#12: No para:) Kérdez őazóta bizonyított xd
#13: Milyen szempontból? Ha nagyon racionalizálni akarjuk, akkor nyilván anyagilag csak akkor van értelme, ha többre jutsz valakivel, mint egyedül. Klasszikus kifejezéssel, két emberre a bevétel jó esetben kb. duplázódik, a kiadások viszont jóval kisebb mértékben növekednek. Nyilván ezt szembe kell állítani a végén a szakítás/válás van, akkor a korrábbi életszínvonal csökken és a közösen szerzett javakból is osztozkodni kell. De ezt a témakört lehet ragozni elég hosszasan, ahány kapcsolat, annyi helyzet.
Minden egyéb, már emocionális kérdés és egyéne válogatja, kinek milyen kapcsolat és mennyit ér meg.
Nyilván egy megkeseredett incelnek semmi nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!