Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van ma, így az újév...

Miért van ma, így az újév fele jóval több kérdés a gyakorin a szokásosnál?

Figyelt kérdés
Talán ilyenkor több ember magányos, vagy az alkohol hozza ki ezt a sok kérdést végeredményként, aminek a fele hülyeség, fele nem?

dec. 31. 23:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs több kérdés..
dec. 31. 23:40
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Az elmúlt napokban volt valamekkora visszaesés kérdésszámot tekintve, ahhoz képest valóban több van ma, különben inkább átlagosnak mondanám.

Szerintem a magány teszi, vagy afféle pótcselekvés.

dec. 31. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mennyiségileg több kérdés, november 25-e óta egyszer sem érte el a napi 1000 kérdést a statisztika. A karácsonyi időszakban az addigi 850-870 kérdés helyett kb. 900-920-at írtak ki, ami nem jelentősen több.

A te kérdésed a mai nap 799. kérdése, ami szintén átlag alatti.

dec. 31. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs több kérdés, de kevesebb a rosszindulatú / troll sztem, de nem a Karácsony miatt. Lehet elfogyott az energia.
tegnapelőtt 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#3-ból is látszik, valójában mennyire szűk az aktív felhasználóbázis.

950-950 napi kérdés az kategóriánként átlag 30-35 kérdést jelent. Nyilván a valós eloszlás nem egyenletes. Közben meg vannak kérdezők akik havi szinten 100-asával tesznek fel kérdést, van akinek 819 pontja van kérdésért, ami 273 kérdés / hónap.

Korábban megállapítottam, hogy van egy 30-50 fős szűk réteg akik nagyjából a kiírt kérdések 20-25%-ért felelnek.

Néha nem kicsit zavaró amikor a kategóriában 30 új kérdésből 10-15 ugyanarról szól.

tegnapelőtt 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyors kimutatás lefuttatással ez jön ki a december 1 - január 1 (elmúlt 31 nap) statisztikájából kategória szinten. És itt nyilván a karácsony miatt az ünnepek kategória biztos jóval aktívabb volt, mint az év más részében. Máskor van, hogy az utolsó 25 kérdést 2-3 hét alatt hozzák össze.

A kép szokás szerint 1 hétig él, aki lemarad az így járt:

[link]

tegnapelőtt 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán mert jobban ráérnek.
tegnap 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!