Baranya megyéből lenne itt valakinek kedve barátkozni?
Magányos fiatal sráccal.
Például eljárni ide-oda, vagy simán írogatni. Introvertált vagyok, nem igénylem a nagy tömeget és a túlzott ingereket sem. Viszont programozni néha (nem gépen haha) az jó lenne. Nem mondanám magamat egy egyszerű esetnek így természetre. Annyit még rólam hogy nem dohányzom és nem fogyasztok alkoholt, és más különböző szerekkel sem élek (ha ez valakinek fontos), egyébként én nem ítélem el ezeket, csak én sosem éltem velük és nem is tervezek. Hobbim ha valakit érdekel a sétálás, a természetben lenni, beülni kávézni, teázgatni valahova, magyarán a chillesebb nyugisabb dolgok. Mostanában elkezdtem jobban érdeklődni a ruha vásárlások felé, ami rám sosem volt korábban jellemző, sőt.. Azt hiszem így elsőre ennyi, egyébként dolgozom, nem vagyok már sulis
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!