Milyen megoldási lehetőségek vannak, ha napokon belül hajléktalanná válok?
Még mielőtt jönnének a privátok, férfi vagyok és heteroszexuális, szóval a "könnyebb" út nem opció... Hogyan kell bejelentkezni a hajléktalanszállóra, mi a menete, mit javasol, akinek van már TAPASZTALATA? Vagy inkább hagyjam is az egész bürokratikus huza-vonát mert addig 6x megfagyok az utcán, amíg elbírálnak valamit, vagy tényleg olyan helyre raknak, ahol lelopják a cipőt a lábamról és rühös meg tetves leszek és menjek inkább pl. a Kanári-szigetekre az utolsó kis pénzemből, aztán win-win, mert ha ott meghalok, legalább láttam a tengert életemben egyszer.
A családom alkoholista, senkim nincs, akihez fordulhatnék, teljesen egyedül vagyok ezzel a problémával.
Fontos: ne úgy tekints ezekre a helyekre, hogy ez a vég. Ez mind csak átmeneti segítség addig, míg talpra állsz. Ezért nem a világvége, ha ott kell töltened egy időszakot. A világvége megfagyni az utcán vagy valami végzetes bűntényt elkövetni alkoholos állapotban.
Akik úgy tekintenek ezekre a helyekre, hogy ez a vége, azokat lehúzza a reménytelenség, inni kezdenek, bűnözni, nem lesz munka, nem lesz albérlet nekik emiatt soha. Pedig ezek nem a végét jelentik, hanem átmenetet.
A maradék pénzedből menj el Tenerifére. Csodálatos hely. Örök meleg, strand, ingyen wifi a semmi közepén. Kedves barlangi hippik. Még magyarok is vannak.
Ilyen helyzetben holt biztos, hogy nem itt csöveznék ebben az országban.
Sok helyen van szállás+munka. Izlandon láttam utoljára, tehénfarm. De Pomáz környékén is kerestek embert lovakhoz.
Én 2 hónapig laktam sátorban. Egyszerűen kiírtam fbon h sátorral telken szállást keresek mert nincs más lehetőségem. Szerencsére nyár volt. Azután megoldódott. Apám jóvoltából alakult így. A poén az volt, hogy közben egy szólóestre készültem mert zenész vagyok..este a parkban mostam fogat a kutaknál. A folyóban fürödtem. Sosem felejtem el azt az élményt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!