Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Évekig magányban éltem,és...

Évekig magányban éltem,és most azt vettem észre ha valakivel beszélgetnem kell zavarban vagyok.Oldható ez valahogy?

Figyelt kérdés

Csoportban min 3 fő,vagy több érzem jobban magamat.

Ha kettesben beszélgetek valakivel,rossz érzésem támad.

Monoton az életem,és eddig pár éve nem jártam társaságba. Nem tudok sokat mesélni mondani magamról mert nincs mit.

De most szeretnék változtatni ezen.

Elvagyok hidegülve még a csaladtagjaimtól is.

Azt pedig hogy őszintén elmondjam ezt valakinek kivan zárva. Tuti ,hogy azt mondanák megőrűltem.

tegnapelőtt 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Small talk, dumálgatni a semmiről. Ruhákról, bulvárról, közéletről, időjárásról. Semmi komoly.
tegnapelőtt 23:47
 2/4 tejjelkifili ***** válasza:

Érdekes, hogy 3 fölött komfortosabb neked. Mert aki ilyen nem társasági lény annak a 2 szokott inkább az lenni. Szóval még az is lehet, hogy igazából az alap hangoltságot valami extrovertált.

Amúgy simán lehet, hogy nincsenek eléggé bejáratva a társas készségeid. Szóval gyakorolnod kell.

És még két dolog:

- ha elvagy hidegülve emberektől, akkor pont az hozhat közelebb, ha mutatsz magadból igazi dolgokat, szóval pont az melegítené át a dolgokat, ha őszintén mondanál el dolgokat. Mert attól lesz valódi. És ettől lesz érdekes a másik számára. És neked is ettől lesz érdekes, hogy erre mit reagál. Mert ezt tényleg olyan, amit se te se ő nem tud előre. Ez valódi élet, ahol új dolgok történnek. És az életed máris nem lenne monoton. Mert ilyen előre nem kiszámítható történésekkel telne meg.

- másrészt egy beszélgetés nem csak információ csere. hanem kicsit játék.

tegnap 01:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és az üzeneteket is.

Ezeken elgondolkodom,mert van bennük valami...

Azért jobb a 3 vagy több fő,mert kevésbé kerülök középpontba huzamos ideig,ha nem akarok,és nem olyan feltűnő.

tegnap 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
A gyakorlás, mondjuk small talk formájában, nagyon jó kezdet, erre később remekül lehet majd építeni. A téma meg lehet bármi; időjárás, sport, hírességek, zene, sorozatok pl.
tegnap 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!