Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen lett ez a vers?

Milyen lett ez a vers?

Figyelt kérdés

Nem vagyok irodalmár, csupán szeretem néha magamból versekben kiírni, ha valami emészt. Ezt most írtam, és kiváncsi volnék, mit gondoltok róla.

Langymeleg nyári szél illant be az ablakon.

Csábítóan simult végig ráncaim sötét zugain,

S változást suttogott.

Madárdal csendült fel, élénk dallamok.

Édes szimfóniája űrtől csengő füleimben

Lassacskán elhalványodott.

Pirkadat jött, fény, remény ébredt bennem.

Erőtől duzzadó sugarainak melege

Bőrömre ráfagyott.

Majd jött a tél, sötétség, szánalom,

Kínköves égő fájdalom, sírva kiáltó

Imám meghallgattatott.

nov. 25. 14:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, szerintem rendben van, egy kis langymeleg vers, mindenkihez elér a tartalma, dalszerzőnek elmehetsz.

#7-es, akkor böfögj ide egy saját szerzeményt.

nov. 26. 08:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
7-es vagyok. 15 éve írok verseket, novellákat, miért ne írhatnám le hogy rossz a verse? Ha annak lehet nevezni. Lehet ő másban tehetséges, de sajnos ebben nem. Viszont lehet jobban rajzol, vagy fest, akkor inkább ezen művészeti ágra induljon el.
nov. 26. 12:43
 13/16 anonim ***** válasza:
7es, és ha nekem nem tetszik a 💩 versed, akkor nem vagy jó költő???
nov. 26. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:

#12 (8-as vagyok) Majdhogynem 10 évvel több gyakorlatom van nálad, publikációval, eredményekkel.

Nem a véleményeddel van gond, hanem a tálalással.

Egyébként ízlések- és pofonok, nem egy megosztó magyar költő van, én sem vagyok oda Laczkfiért, vagy Varróért, de elfogadom, ha valaki szereti a verseiket.

nov. 26. 15:52
 15/16 anonim ***** válasza:
9/14 Szóval használtál egy szót, aminek a jelentésének utána kellett nézzél! Ez már magában elég költői.
nov. 27. 18:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Természetesen nem a jelentésének, hanem az írásmódjának kellett utánanéznem. Továbbra sem tartom hibásnak egyébként az általam használt formát, de valóban, talán áldásosabb volna a „kénköves” formát alkalmazni.
nov. 28. 00:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!