Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha 365 ből egyetlen egy napod...

Ha 365 ből egyetlen egy napod lenne szabad(többi munkagyerekháztartás)mit csinálnál?

Figyelt kérdés

Soha nem volt magánéleted barátaid sincsenek rokonaid se.

És hirtelen lett egy szabad napod amikor azt csinálsz, azt csinálhatsz amit akarsz. Es 1 napra boldog lehetnél, vagy önmagad lehetnél. Vagy lehetne 1 nap saját életed.

Vagy képzeld ugy, hogy életfogytiglant kaptál és egyetlen napra kiengednek a sittről.

Hogyan töltenéd el?

#egyetlen nap #tiszavirágélet
nov. 8. 18:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Keress fel egy pszichológust, válts munkát, keress új álmokat. Mivel mi is változunk, vele együtt az álmaink is változhatnak.

Depresszióddal nem mész előre, csak hátra és az önsajnáltatás se fog segíteni.

nov. 8. 20:19
 22/30 A kérdező kommentje:

Olvastam valami olyat, ami a munka(feladatok hivatás kotelezettségek sulik) és család(rokonok társak barátok) közt van, az vagy te magad.

Én meg azt valahol elhagytam. Vagy soha nem is volt.

nov. 8. 20:20
 23/30 A kérdező kommentje:

Ez nem depresszio.

Hanem nincs ötletem!

Egyetlen napom totálisan szabad lesz a 365 ből.

És szeretném ha elmondhatnám a nap végén hogy de jó volt, egy élmény volt, 1 napot létezni.

nov. 8. 20:23
 24/30 anonim ***** válasza:
Azt csinálnám, amit csinálni szeretnék abban a percben. A nyugalom miatt végigaludnám a napot, a szabadság miatt meg nem állnék egész nap és örülnék hogy nincsenek rácsok.
nov. 8. 20:43
 25/30 anonim ***** válasza:
Mivel csak egy napom van, azt amit igazán csinálnék nem lehet, kevés az idő rá. Jó messzire utaznék ugyanis. De ha lehet teleportálni is, akkor elugranék Új-Zélandra.
nov. 8. 20:55
 26/30 anonim ***** válasza:
Szegény te
nov. 8. 22:41
 27/30 anonim ***** válasza:
Elgondolkodnék miért vállaltam gyereket és miért kell megfelelnem az elvárásoknak.
nov. 9. 00:20
 28/30 anonim ***** válasza:
Szoktam ilyen napot tartani, filmezek, netezek, feljavítom a külsőmet 😃 lakkozás, szemöldök, stb. Nálunk mindenki önellátó, gyerekek kamaszok, semmiben sem zavarnak. Ha egyik szabadnapon főzök - mosok - takarítok, a másik pont szabad.
nov. 9. 06:23
 29/30 Girlll3 ***** válasza:
Ha ilyen vacak életem lenne, változtatásra semmi esély, akkor megölném magam. 1 nap a 365-ből az szinte semmi.
nov. 9. 10:03
 30/30 anonim ***** válasza:

tegnap 19:38

Azt, amit a tiszavirág.

nov. 9. 10:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!