Pártalálásnak könnyen kéne mennie?
Sokaktól azt hallom hogy nekik könnyen megy.
Én meg kb a világ legnehezebb dolgának tartom azt hogy barátnőm legyen. Tényleg az a normális ha az ember hamar talál párt különösebb megfeszítés nélkül?
Nekem is nehezen megy. Pedig sokan csodálkoznak, akik látnak élőben, hogy nincs pasim. (Ami már önmagában mutatja, mennyi a buta ember, de ezt most hagyjuk.)
Meglátsz, okénak tűnik minden. Beszélgetünk, még okébbnak tűnök. De lassan ismerkedem. Nem vagyok olyan, aki vonzódik kizárólag a külsőhöz. Meg kell ismernem a másik embert. Szerinted hány férfi hajlandó ismerkedni, *valóban* ismerkedni szex előtt?
Ha normális lennék, lehet könnyebb lenne. Ha akarnék gyereket, akkor is lehet könnyebb lenne. Ez annyi mindentől függ.
Tipikus női tanácsok, amikbe már számtalan férfi bukott bele.
Vagyis se szexet, sem pedig gyereket nem akarsz. Akkor mi is az, amit nyújtanál egy férfi számára?
8, szexelek, csak miután megismertem a másikat.
A férfiak ennyit akarnak? Baszni és kölyköket?
Hogy lenne könnyű egy ennyire atomizálódott világban párt találni? Még barátot találni is piszkosul nehéz, nem hogy párt.
Rengeteg a red flag.
Nálam pl red flag-ek:
- dohányosok alapból kiesnek, az emberek XX%-a ilyen
- többszerelműek X%(?) és az egyéb szexuális különbözőségek
- technokraták XX%
- pártkatonák XX%
- hülye művészeti ízlés XX%
- eltérő életvitel XX%
- eltérő értékrend XX% (még a legközvetlenebb hozzátartozóimmal sem egyezik: apám, anyám, testvér, stb.)
Ezeket (meg még egy csomó egyéb fontos szempontot) összegezve kijön, hogy jó esetben X%-a az embereknek az, akivel hosszútávú baráti viszonyba tudnék kerülni. A párkapcs értelem szerűen még ennél is kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!