Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Létezik olyan hogy valaki nem...

Létezik olyan hogy valaki nem tud párkapcsolatot találni, kialakítani?

Figyelt kérdés

Úgy érzem én ilyen vagyok és barátokat sem tudok találni. Tök magányos vagyok sajnos. Főleg egy barátnő hiányzik, jó lenne a társasága, szeretete. Baráti társaság annyira nem hiányzik.

Szerintem én mindig magányos leszek. :(

nov. 3. 19:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki ezt tenné, akkor nem Jézus Krisztus szavait követné. Valójában még ismerkedni, és jól megismerni sem kell. Csak a lelki hozzáállásom szerint mondtam, mert én így állnék a dolgokhoz, ha saját érzelmeimet nézem. Ha a világban mást is látni az emberektől, érdemes az embernek jónak lennie. De ez az én saját véleményem. De a legjobb, ha Jézus Krisztus szavait követjük, és nincs az embernek házastársa. Az evés, ivás, alvás, mozgás, szükségesek, és Isten megadja, amire szükségünk van. Ha valamelyikben hiányunk van, csak imádkoznunk kell, és Isten megadja nekünk. De azok a vágyak, amik rossz dolgokat elégítenének ki, és sok esetben a gonosz keltette vágyak, azok nem jók, és azokra nincs szükségünk. Ilyenek a szexuális vágyak, az önzés, és a fizikai bántalmazásra való vágyak. Isten ezeket nem szereti, Isten ilyenekben nem segít. Inkább azért kell imádkozni olyankor, hogy ilyen bűnös dolgokat ne csináljuk, hanem kövessük Jézus Krisztus szavait.
nov. 19. 02:05
 12/12 Moyralove ***** válasza:
Szerintem próbálj meg ismerkedni mindennapra egy randi és ez lesz a kommunikációs edzés aztán majd ha találsz egy olyan személyt aki tényleg tetszik tégy meg érte többet nem kellenek barátok ahhoz hogy párkapcsolatod legyen
nov. 24. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!