Létezik olyan hogy valaki nem tud párkapcsolatot találni, kialakítani?
Úgy érzem én ilyen vagyok és barátokat sem tudok találni. Tök magányos vagyok sajnos. Főleg egy barátnő hiányzik, jó lenne a társasága, szeretete. Baráti társaság annyira nem hiányzik.
Szerintem én mindig magányos leszek. :(
Létezik, de ezért az adott személy elég sokat tesz.
pl. esetedben is azt írod, hogy magányos vagy de utána meg az, hogy a baráti társaság nem hiányzik. Ha csajozni akarsz akkor elengedhetetlen, hogy legyenek ismerőseid akik közül összejöhet majd egy kapcsolat.
(mielőtt még magadra vennéd én is ilyen vagyok de ettől még nem kell sajnáltatni magad, ha tényleg zavar akkor tegyél ellene)
Létezik. Üdv: 37/még érintetlen F
Egyszerűen alkalmatlan vagyok rá. De arra büszke vagyok, hogy ettől nem váltam incellé.
"De egy megfelelő társ találása komoly dolog. Jól meg kell ismerned előtte, és ha komoly, és rendes lány, akkor ő is jól meg akar ismerni, mielőtt komolyabb lenne a kapcsolat."
Ekkora marhaságot! Egy komoly kapcsolat nem csak úgy jön! Egy hosszú folyamat része! Már az oviban majd ált.suliban gyerekes szinten igen, de csajozni kell! Szocializálódni! Hogy közepsulis éveid alatt de legkésőbb a végén fel tudj mutatni egy akkor kezdődő többéves komoly kapcsolatot. Ami utólag nézve nem az igazi, de akkor átélve nagyon is annak tűnik! Pár év után különválnak útjaitok majd kalandok és komoly kapcsolatok sokasága után fogod csak megtalalni az igazit! Sok-sok tapasztalattal a hátad mögött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!