Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Létezik olyan hogy valaki nem...

Létezik olyan hogy valaki nem tud párkapcsolatot találni, kialakítani?

Figyelt kérdés

Úgy érzem én ilyen vagyok és barátokat sem tudok találni. Tök magányos vagyok sajnos. Főleg egy barátnő hiányzik, jó lenne a társasága, szeretete. Baráti társaság annyira nem hiányzik.

Szerintem én mindig magányos leszek. :(

nov. 3. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Igen,nehéz manapság.
nov. 3. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Létezik, de ezért az adott személy elég sokat tesz.

pl. esetedben is azt írod, hogy magányos vagy de utána meg az, hogy a baráti társaság nem hiányzik. Ha csajozni akarsz akkor elengedhetetlen, hogy legyenek ismerőseid akik közül összejöhet majd egy kapcsolat.

(mielőtt még magadra vennéd én is ilyen vagyok de ettől még nem kell sajnáltatni magad, ha tényleg zavar akkor tegyél ellene)

nov. 3. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok. Jelenleg is dolgozom rajta,de legalább a barátkozás egy fokkal jobban megy
nov. 3. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Létezik. Üdv: 37/még érintetlen F

Egyszerűen alkalmatlan vagyok rá. De arra büszke vagyok, hogy ettől nem váltam incellé.

nov. 3. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva; létezik.
nov. 3. 22:13
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Én sem tudok. Hát sajna nekem is az örök magány jut.:(
nov. 3. 22:20
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
Természetes, hogy szeretnél egy barátnőt. De egy megfelelő társ találása komoly dolog. Jól meg kell ismerned előtte, és ha komoly, és rendes lány, akkor ő is jól meg akar ismerni, mielőtt komolyabb lenne a kapcsolat. Ha olyan lányt akarsz, aki megbízható, és nem csal meg, akkor ne olyannal kezdj, aki sok emberrel lefekszik. Ha társat keresel, olyat akarj, aki komoly, illedelmes, őszinték a szándékai, és aki nem csal meg. Aki kitart a bajban, és aki megbízható, és nem okoz neked bajt. És aki hasonlókat vár el attól a pasitól, akivel meg akar ismerkedni. Egy társ keresése komoly dolog, és jobb, ha nem próbálkozik az ember, ha van valami lelki baja, vagy mentális baja. Higgy Istenben, imádkozz Istenhez, hogy segítsen neked. Abban nem fog segíteni, hogy a testi vágyaidat ki tudd élni. Imádkozz Istenhez, hogy bölcsebb, boldogabb, egészségesebb legyél. Imádkozz Istenhez, hogy az emberek tudják jobban szeretni egymást, legyenek türelmesek, ne ítélkezzenek, szeressék egymást, legyenek jók, békések, és imádkozzanak ők is Istenhez. Isten maga a szeretet. Isten segíteni fog, de amikor imádkozol, koncentrálj Istenre, bocsáss meg másoknak, bocsáss meg annak, aki bántott, vagy ártott neked. Bánd meg Istennek bűneidet őszintén, és kérd Istentől, hogy bocsásson meg neked, és segítsen, hogy jobb lehess, hogy többet ne kövess el bűnt. Kérd, hogy segítsen azoknak is, akik téged bántottak, vagy akik rosszak voltak hozzád, kérd, hogy adjon nekik bölcsességet, boldogságot, egészséget, és hogy legyenek jók, ők is legyenek hívők, és imádkozzanak ők is Istenhez. Imádkozz Istenhez, hogy adjon neked bölcsességet, boldogságot, egészséget, szeretetet, és imádkozz azért, hogy ezeket másoknak is adja meg. Imádkozz, hogy Isten küldje el a Szentlelket, neked, és másoknak is.
nov. 4. 00:03
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Sokan vannak igy ahogy nezem. Mind1ik gorcsosen ezen kattog es pont emiatt nemjon ossze. Helyette ha lazabbak lennenek, magukkal fogalkoznanak meg amiket szeretnek csinalni akkor ugyis magatol jonnek a hasonlo emberek. Az ilyen maganyos emberek hajlamosak tul is tolni a nyomulast amivel pont az ellenkezo hatast erik el..
nov. 4. 09:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire lehet keresztény életet élni, egy barátnő mellett. A keresztények Jézus Krisztus szavainak követői, és Isten abban segít, hogy jó keresztény legyél, aki követi Jézus Krisztus szavait. Azért imádkozz Istenhez, hogy te tudd követni Jézus Krisztus szavait, hogy Isten segítsen neked, hogy adjon neked bölcsességet, szeretetet, egészséget. Imádkozz Istenhez, hogy védjen meg a rossztól, hogy jobban tudj hinni Istenben, és védjen meg a rossz gondolatoktól, vágyaktól, amik rossz, erkölcstelen dolgokra vennének rá.
nov. 12. 01:34
 10/11 anonim ***** válasza:

"De egy megfelelő társ találása komoly dolog. Jól meg kell ismerned előtte, és ha komoly, és rendes lány, akkor ő is jól meg akar ismerni, mielőtt komolyabb lenne a kapcsolat."

Ekkora marhaságot! Egy komoly kapcsolat nem csak úgy jön! Egy hosszú folyamat része! Már az oviban majd ált.suliban gyerekes szinten igen, de csajozni kell! Szocializálódni! Hogy közepsulis éveid alatt de legkésőbb a végén fel tudj mutatni egy akkor kezdődő többéves komoly kapcsolatot. Ami utólag nézve nem az igazi, de akkor átélve nagyon is annak tűnik! Pár év után különválnak útjaitok majd kalandok és komoly kapcsolatok sokasága után fogod csak megtalalni az igazit! Sok-sok tapasztalattal a hátad mögött!

nov. 18. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!