A gondosorák internettel kommunikálnak?
Figyelt kérdés
okt. 28. 04:41
1/7 anonim válasza:
Szerintem telefonhívás meg sms riasztás van rajtuk.
2/7 anonim válasza:
Telefonvonal. A net nem mindig stabil.
3/7 anonim válasza:
A jelzés beküldése gprs-en történik, a visszahívás pedig simán hangban.
4/7 anonim válasza:
Mit jelent a "gondosorák" kifejezés? Nem kötekszem, tényleg nem tudom. Az okosórára gondoltam, de az "okos" szó jelentése nem azonos a "gondos"-sal, de még csak nem is szinonimája.
Szóval mit jelent a "gondosorák" kifejezés?
5/7 anonim válasza:
Ez egy segélykérő kütyü ami a 65 év felettieknek alanyi jogon jár.
Van benne egy elesés érzékelő is, ha netán a tulajdonos elájul és magatehetetlen.
Részletesebben a gondosora.hu lapon. Nekem van ilyenem kb 3 éve.
6/7 anonim válasza:
A pontos választ az alap kérdésre nem tudom, de olyan fordult már elő velem, hogy egy erdő közepén véletlenül megnyomtam és kiment a riasztás. Mitöbb a diszpécser fogadta is a hívást és érdeklődött a hogylétem felől. Mindez olyan helyen ahol a mobilomat térerő hiányában nem tudtam használni.
7/7 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy mivel mikrofon van rajta, így ha valaki nagyon akar, és tud. Az vajon hallgatózhat?
Mert én attól tartok, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!