Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy oldjam meg, hogy egy...

Hogy oldjam meg, hogy egy program ne tudjon kommunikálni az internettel?

Figyelt kérdés
Van egy pdf editor program, amihez van felhasználónév és serial szám. Persze ezek "hamisak". A program elfogadja, de pár másodperc elteltével jelez, hogy nem jó. Ha kihúzom az ethernet kábelt és úgy adom meg újra az adatokat, akkor minden tovább nélkül működik, a program újraindításakor is. Amikor bedugom a netet, rögtön szól. Azt kéne megoldjam, hogy a gépen csak ez a program soha ne tudjon a neten keresztül reklamálni kifelé. Tűzfalat már próbáltam. A program files mappában 4 db exe fájlja van a programnak, mindet külön-külön hozzáadtam a bejövő és kimenőhöz is és tiltottam. Semmit nem segített. Vagy nincs esetleg olyan program, amivel virtuálisan tudom futtatni? Köszi a válaszokat!

2013. dec. 3. 21:00
 1/5 macika55 ***** válasza:
Mellé egy másik op.rendszert és tiltsd a hálókártyát.
2013. dec. 3. 21:11
 2/5 Emberek ***** válasza:
vagy virtuális gép, és arra teszed fel így ahogy most van
2013. dec. 3. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:

" Tűzfalat már próbáltam."

Pedig ez a kézenfekvő megoldás. Letiltod a tűzfal által és nincs kommunikáció. Ennek működnie kell...

2013. dec. 3. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Rosszul állítottad be a tűzfalat, mert ez a legegyszerűbb megoldás. Tűzfalban megtiltod a programnak a teljes adatforgalmat és kész. Tegyél egy ZoneAlarmot, könnyű használni és jó is.
2013. dec. 3. 21:46
 5/5 A kérdező kommentje:
A Zone Alarm megoldotta. Zseniális egy program, nagyon köszi nektek a segítséget. :)))
2013. dec. 4. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!